Červen 19, 200817 r tady s megamrdovím martinovim tuningem (ještě snížená jen perkama) pak s mojim taháčem (a kousek olina) a poslední fáze před prodejem
Červen 19, 200817 r měli jste to chlapci celkem slušně udělaný na to, že jste tenkrát byly začatečníci
Červen 19, 200817 r měli jste to chlapci celkem slušně udělaný na to, že jste tenkrát byly začatečníci začátečníci s fabiema, vetšina znás už předtim něco zkurvila (já před fábkou rasil fačko, feldu kombi, tráboše kombi, golfa2, skodu 110 deluxe, a tři stodvacítky )
Červen 19, 200817 r ještě jedna na sedumnáctkách.. kus klubu na cestě na sraz.. pan amogh.. jedna mimoňská.. combicommando na konci světa jedna z milovic.. akce1.bmp
Červen 19, 200817 r Kláca:Teda to jsi fakt jel ve velkým, docela si mi zamlouvají ty přední masky,co máte i teď na oktávkách, to je od koho?
Červen 19, 200817 r ještě jedna na sedumnáctkách..kus klubu na cestě na sraz.. pan amogh.. jedna mimoňská.. combicommando na konci světa jedna z milovic.. No jo, Mostecká uhelná, krása pohledět . A jaktože Martina sedí u Karlovýho auta?!?! To by sis měl doma udělat pořádek
Červen 19, 200817 r kláca v tom jel ve velkym to jo, pár aut to už odsralo po fábce to byla ještě octa kombi(ta už je v bazaru) a teď začínám zase golfa zwei
Červen 19, 200817 r Autor Kláca:Teda to jsi fakt jel ve velkým, docela si mi zamlouvají ty přední masky,co máte i teď na oktávkách, to je od koho? tak tenhle dotaz uz tu opravdu dlouho nebyl jenom napovim ze to je snad uplne prvni maska co se na oktu i fabku delala az pak byl nakej milotec Upraveno Červen 19, 200817 r od P2M Už sem se nemohl dívat na ty starožitný :-) a :-/ smajlíky :D
Červen 19, 200817 r Takže taky už seš externista? Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne?
Červen 19, 200817 r Autor No jo, Mostecká uhelná, krása pohledět . A jaktože Martina sedí u Karlovýho auta?!?! To by sis měl doma udělat pořádek Sokolovská uhelná pane !!!! na mém autě vždy bylo "K" tj kraj karlovarský :-) most je sto kiláků víc na sever to je normální peto, všechny ženy se vždycky hrnuli k mojemu vozu :-)))))
Červen 19, 200817 r Tak tam na dalekým severu mi to už splývá, to je skoro Petrohrad už To jo, tvé vozy byly vždy magnetem na ženy (občas i muže )
Červen 19, 200817 r Takže taky už seš externista? Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne? jak tak pozuruji,začínate se celkem rozrůstat,aby tady za chvilku vůbec někdo byl s Fabiema
Červen 19, 200817 r Autor Tak tam na dalekým severu mi to už splývá, to je skoro Petrohrad už To jo, tvé vozy byly vždy magnetem na ženy (občas i muže ) ty jelito:) ze žižkova, okamžitě se podívej do mapy kde je sokolov a karlovy vary a nechci slyšet slovo sever!!! :-) jsem na to za ta leta v praze decanko alergickej kdyz prazak rekne ze je sokolov na severu :-))
Červen 19, 200817 r ty jelito:) ze žižkova, okamžitě se podívej do mapy kde je sokolov a karlovy vary a nechci slyšet slovo sever!!! :-) jsem na to za ta leta v praze decanko alergickej kdyz prazak rekne ze je sokolov na severu :-)) Nedovoluj si, nebo si tě tam na tom jihu v čakovicích podám
Červen 19, 200817 r Autor @p2M - jen prijed a budes mit logo fordu vobtisknuty na cele ani se nenadejes :-)
Červen 19, 200817 r Autor A za tebou koukám klácův bejvalej tříhrnek, co? teprv ted jsem se na nej podival, no jo je to von cerveny a trivalec, to bude klaca :-)
Červen 19, 200817 r Tak já bych neřekl, ti co zbyli, tu budou už asi furt, bo se do F tak vysypali, že už by to rozumně neprodali, druhá věc je, jak moc sem chodí (Fidelek např. moc ne) a jak o nich víš. Pak jsou i tací co léta dostávali na frak a tak si tu FRS prostě museli jednou pořídit i přesto, že Fabuli už měli ( Kožak třeba ) Ale třeba hodně lidí prostě přelezlo z F na jiný škodovky (Amogh, FruFru, PTiCA, kláca, koudy, Jirkaas atd.)
Červen 19, 200817 r @p2M - jen prijed a budes mit logo fordu vobtisknuty na cele ani se nenadejes :-)
Červen 19, 200817 r teprv ted jsem se na nej podival, no jo je to voncerveny a trivalec, to bude klaca :-) ach ty smajlíky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.