Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

P2M: tak je pravda, že Fidelek jsem moc nechodí, ten už jen určitě dělá melouchy :D

jak to tady tiše pozoruji, tak si dokážu představit, kdo byl ve starý partě. Schvaluji kdo přišel na jíný značky, člověk nemůže být celý život s jedním autem

Takže taky už seš externista? :) Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne? :kol-48:

dá se říct že už jo(mám ale skoro už veterána lol ), a buhví na jak dlouho :kuk: možná že u folxvágnu zůstanu :p

nějaká sekcička by se šikla ;)

teprv ted jsem se na nej podival, no jo je to von

cerveny a trivalec, to bude klaca :-)

prdi, von to nemá tak nablejskaný a korridu lol a hlavně to neni kombík!!!

Upraveno od kláca

jak tak pozuruji,začínate se celkem rozrůstat,aby tady za chvilku vůbec někdo byl s Fabiema

neboj musí tu zustat někdo kdo má bohaté zkušenosti a muže tedy rozdávat cenné rady :plollollol

ale je fakt že tu stále zustáva spousta jantárků co vědi ho.no ale se.ou chytrý kecičky do všeho :p

To doufám, za kým by jsme jinak chodily

ale nenaděláš s jantarama nic, musíš to překousnout a jít raději dál a nechat je

Upraveno od Standis

kláca: nemachruj :D hoď foto tý tvý nový veterán-káry :D doufám, že dorazíš na sraz do Turnova ;)

minisraz v KV

já, marek a holy (budis jeho fabce zeme lehka)

čéče kde jsi to vyhrabal...to už je ale dááááááááááávno :-)

Upraveno od Marek

• Autor

no lovil jsem naky dalsi stary fota a narazil jsem na tohle :-)

kurna nemohu najít cédo s fotkama :feve:

P2M: Za tu nejapnou poznamku te ceka kruta smrt kol100kol114:fakac::kol-131:

tak tenhle dotaz uz tu opravdu dlouho nebyl :kol-60:

jenom napovim ze to je snad uplne prvni maska co se na oktu i fabku delala az pak byl nakej milotec :)

taky si dovolím poznamenat, že po origo masce je nejhezčí -_-

od MSdesing je také pěkná ;)

:kol-98: :kol-98: :kol-98: :kol-98: a dál?

nehraj si na mafiána prde lol už seš provařenej ;)

kláca: nemachruj :D hoď foto tý tvý nový veterán-káry :D doufám, že dorazíš na sraz do Turnova ;)

kdy je srazik? dorazim leda vetrošem, a to ještě neni moc pomazlený autiko :) (ikdyž pracuje se natom ;) )

post-38-1213961736_thumb.jpg

kláca: tys prostě nepřenesl přes srdce, že ta kokta nebyla červená, co? ;)lol

kláca: tys prostě nepřenesl přes srdce, že ta kokta nebyla červená, co? ;)lol

červená mě moc nebere, já uplně nejradši bílou ;)

ale kdysy sem měl červenýho GII tak když sem viděl tohodle rudocha v bazáči, tak sem ho musel mít :palec2::)

kdy je srazik? dorazim leda vetrošem, a to ještě neni moc pomazlený autiko :) (ikdyž pracuje se natom ;) )

náhodou má pěkný kolečka ! to se musí nechat! jinak to auto odněkud znám, určitě sem ho viděl jet po Turnově nebo po Liberci.. Co v tom je za motor? ;) srázek? viz můj podpis, pane :palec2:

náhodou má pěkný kolečka ! to se musí nechat! jinak to auto odněkud znám, určitě sem ho viděl jet po Turnově nebo po Liberci.. Co v tom je za motor? ;) srázek? viz můj podpis, pane :palec2:

jezdim snim i v turnově i v liberci :) jinak puvodně byl na jinejch kolech a jinak vysoko a s jinou maskou lol musi se to doladit postupně ;)

jinak necháme toho tady, to sem vubec nepatří!!! ;)

• Autor

tak nekdo naky dalsi fotecky? :-)

až najdu to CD tak budou :)

chlapci ... fakt super fotky niektore si pametam jak som mal ešte 16r a som sa tu prihlasil na forum ... len som ticho pozeral a obdivoval... tiež som sa tu chcel raz dostat medzi vas... skoda len že už žiadne foto nemam v PC tiež by som prispel aspon z nejakymi čo som posťahoval z netiku..

:palec2: :palec2: :palec2:

jaro 2003...

to jsou nejstarší fotky který jsem našel :)

já jsem taky pamětník ;)

post-31-1214338894_thumb.jpg

post-31-1214338909_thumb.jpg

post-31-1214338920_thumb.jpg

Ptica takové ucho :smich: ještě že postupem času sundal ty blbosti......křídlo,polep krytu nádrže atd :)

No a Olin to samé ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.