stenly Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 tak to je huste.... hehe .. to su asi fabie OLINA a PTICI, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jak je vidět každý nějak začínal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jj také jsem měl navěšené blbosti na fabče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jaro 2003...to jsou nejstarší fotky který jsem našel já jsem taky pamětník tak v tyhle dobe uz jsem hltal klub na netu ale fabku jsem teprve koupil :-) a udelal modry mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 to já ji pořídil až někdy v řijnu 2003, ale na klub sem už koukal, dřív než sem ji pořídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 amogh: Mlhovky jezdi dodnes Modra barva je z nich teda dole, ale jeste tam jsou drobne pozustatky videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 no ty voe to uz sem zapomnel ze je mas vlastne ty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) našel jsem nějaké klasické fotky,ofoceno na digitál myslím,že je to jaro 2004 za Olinovou fabčou stojí pan Kláca a pan Amogh Editováno: 25. Červen 2008, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jj, za neco jsem je s tebou cenznul Myslim, ze za flasku Jamesona nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 @martinoslav - za flasku ja sem od tebe neco bral ale nevim co uz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ahaaaa... No par veci nam poruznu proslo pod rukama Byly to zajimavy casy Hlavne rad vzpominam na pana B. z MB Vyborneho dodavatele dilu primo z tovarny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 tak tady sem něco vyšťoural, nejsou tak moc starý, ale určo si na ně všichni nepamatujou Bez_n_zvu.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Přerov,Bešiny u Klatov,Chabry,Holešovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) eště dresden, rozkoš, čerňák, D1, cesta z amoghovic chaty, příbram, pardubice, něčo moje zahrada Editováno: 25. Červen 2008, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 a jo,německo jsem vůbec nepostřehl...to byla akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 ty jo nemec bych dal zase nekdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jj bylo to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 ty jo nemec bych dal zase nekdy :-) já taky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 tak tady sem něco vyšťoural, nejsou tak moc starý, ale určo si na ně všichni nepamatujou ty woe, ta první fotka - ten kombík napravo je můj Náklaďáček ještě v sérii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 ty woe, ta první fotka - ten kombík napravo je můj Náklaďáček ještě v sérii jojo to je tak dva roky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 ty vole, cesta do Přerova pojedeme pomalu a celou cestu plnej knedlík a bylo i vidět jak se rafička palivoměru mění sem si od tamtud přivezl pohárek za jízdu zručnosti Bych jel letoz znovu, to byl fajnovej srazík A do němec bych jel taky, ještě jsem na žádnym nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jojo to je tak dva roky ne? to bude tak nak, to bylo jak jsme tam meli chatku, vecer prijel na kus reci jeste jakr a rano pak fila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 to bylo na podzim 2006 protože už jsem měl air na motoru (děláno květen 2006 před Chabrama) ale jinak vůbec nic za úpravy... teda krom svítící kontrolky řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 @martinoslav - za flasku ja sem od tebe neco bral ale nevim co uz :-) Flaši jsem vezl já snad, když jsem byl v UL na záslepce zámku Jinak prvně na fóru jsem byl v dubnu 03 a regnul se v červnu a auto dorazilo 5.9.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Ahaaaa... No par veci nam poruznu proslo pod rukama Byly to zajimavy casy Hlavne rad vzpominam na pana B. z MB Vyborneho dodavatele dilu primo z tovarny a naše návštěvy víme kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.