Červen 26, 200817 r Autor Flaši jsem vezl já snad, když jsem byl v UL na záslepce zámku Jinak prvně na fóru jsem byl v dubnu 03 a regnul se v červnu a auto dorazilo 5.9.03 jj ale to bylo za to ze mi dal martin palubku :-)
Červen 26, 200817 r to bude tak nak, to bylo jak jsme tam meli chatku, vecer prijel na kus reci jeste jakr a rano pak fila jj, přesně tááák, ráno byl i JaKr s čerstvým pečivem
Červen 26, 200817 r a naše návštěvy víme kde... já nikde nebyl, oni přijeli za mnou až domů , naštěstí byla fábka v garáži a nissan pod přístřeškem, fábku jsem zatloukl (že prej nakupuju díly na fábii), však ji nevlastním, to firma
Červen 27, 200817 r Amohg poudal, že když sundám koncovku, tak on sundá nápis z pátejch vrat. Já koncovku sundal hned na místě, protože jsem jí sundat chtěl už dýl. Ale Karel nápis nesundal
Červenec 4, 200817 r Včera večer v Pze...fotky na nic, mobil na max zoom, ale podle mě býv majitel pozná
Červenec 8, 200817 r Včera večer v Pze...fotky na nic, mobil na max zoom, ale podle mě býv majitel pozná no vidaaa!, akorát já tam neměl ty samolepy a měl jsem jiný kola a byla snížená
Červenec 8, 200817 r poznal , (nene viděl jsem ji naživo) a nauč se fotit, tohle je hrůza :-)) Upraveno Červenec 8, 200817 r od kláca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.