P2M Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ad foto z D1 - Bobešova "koncovka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Flaši jsem vezl já snad, když jsem byl v UL na záslepce zámku Jinak prvně na fóru jsem byl v dubnu 03 a regnul se v červnu a auto dorazilo 5.9.03 jj ale to bylo za to ze mi dal martin palubku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Já nevim za co to bylo, jen jsem to vezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 a upíjel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 to bude tak nak, to bylo jak jsme tam meli chatku, vecer prijel na kus reci jeste jakr a rano pak fila jj, přesně tááák, ráno byl i JaKr s čerstvým pečivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 a naše návštěvy víme kde... já nikde nebyl, oni přijeli za mnou až domů , naštěstí byla fábka v garáži a nissan pod přístřeškem, fábku jsem zatloukl (že prej nakupuju díly na fábii), však ji nevlastním, to firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ad foto z D1 - Bobešova "koncovka" tu sme ho vlasně v přerově donutili sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jo na to si pamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Amohg poudal, že když sundám koncovku, tak on sundá nápis z pátejch vrat. Já koncovku sundal hned na místě, protože jsem jí sundat chtěl už dýl. Ale Karel nápis nesundal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 on Kája toho již napovídal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 prdelky prdelky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Na navsteve u organu byla asi pulka fora To byly casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 já nebyl, já chtěl tempomat tejden po tom co už je Boro neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Tak jsi zase neusetril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 já nebyl, já chtěl tempomat tejden po tom co už je Boro neměl já tu čest měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tam byl snad každej, a všichni se strašně divili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Včera večer v Pze...fotky na nic, mobil na max zoom, ale podle mě býv majitel pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Není to klácovo ex?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 no jistěěěěěě taky jí v praze potkávám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 JJ taky jsem eml tu cest navstivit organ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 jj a chtěly po mě to zboží zpátky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Včera večer v Pze...fotky na nic, mobil na max zoom, ale podle mě býv majitel pozná no vidaaa!, akorát já tam neměl ty samolepy a měl jsem jiný kola a byla snížená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ty woe nedělej, žes z tý mázlý fotky poznal jaký to má kolesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) poznal , (nene viděl jsem ji naživo) a nauč se fotit, tohle je hrůza :-)) Editováno: 8. Červenec 2008, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.