Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 klucí mám na Vás dotaz, chápu že jste nějakým způsobem začít museli, ale zajímal by mě ted zpětně váš názor, nenafackovali byjste si občas? když sem viděl bobíkuv super smile and Nike, tak to mě dostalo, ale celkově je to dost zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 To nechapu.... Proc bychom si meli nafackovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 ty vole, NIKE bylo na sraze jako joke a smile taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Nekecej, lámal si nás půl roku abysme ti ty nálepy vyrobili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 :D kecálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 To nechapu.... Proc bychom si meli nafackovat? Ty třeba za ty potahy a pokus s předním nárazníkem To, cos po mě chtěl po ICQ momentálně vypadá bledě, ale myslí se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 :D kecálku A toho v azbuce si chtěl vyvažovat zlatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 ten v azbuce byl pokud vím dárek a překvápko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 klucí mám na Vás dotaz, chápu že jste nějakým způsobem začít museli, ale zajímal by mě ted zpětně váš názor, nenafackovali byjste si občas? když sem viděl bobíkuv super smile and Nike, tak to mě dostalo, ale celkově je to dost zajímavý no tak, směr má člověk pořád tak nějak stejnej, je to o penezích a času to udělat a touha odlišit se je veliká, takže prostě člověk někdy provede neco co pak zjistí že to neni zrovna ono a vydržet než našetříš na na pořádný kola, pořádnej podvozek a jezdit s vysokou kozou taky moc nejde, tak koupíš aspoň zatim pérka, pak se ti nezdá nárazník a na ten drahej taky neni hned, tak koupíš" aspoň neco" prozatim a takle to jde, pak holt to nekomu stačí a nedotáhne to do konce a má paskvil, a domrdává to píčovinama z pump, a někdo to vydrží a povede se mu postavit pěknej kousek pak jsou ještě tipové co nemaj vkus a zazobaný fotříky rvou na auto co se dá, hlavně že maj tjunink, myslej že sou bozi aspoň to pak rozstřelej a je od nich klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 jinak bobík a martinoslav to sou kucio bez vkusu a stylu, tak se to prostě snažej nějak dohánet, ale stim člověk nic nenadělá a pak sou jestě ty co maj sedany, ale to už jak všichni víme neni ani auto, takže neni co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Ty woeeeeeeeeeeeeee, Klaca to posraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Bobiiiiiikuuuuuuuuuuuuuuu musime mu neco provist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 počkej až sem vleze Míra sedanista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 a copa by jsi mu chtěl vyvádět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 jinak bobík a martinoslav to sou kucio bez vkusu a stylu, tak se to prostě snažej nějak dohánet, ale stim člověk nic nenadělá a pak sou jestě ty co maj sedany, ale to už jak všichni víme neni ani auto, takže neni co řešit Ty woe tys je uvedl do reality :kol-98: :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 a copa by jsi mu chtěl vyvádět Prasečinky, co jinýho bys od něj čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 á sakra, jsem uveden v realitu p2m: já si to myslel, to pochytil v tý televízi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 tak bobika beru zpět, snim spolupracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Měkoto, dyť je to dítě, co by ti udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Měkoto, dyť je to dítě, co by ti udělal? nikdy voe nevíš, tyhle intelektuálně vyhlížející typy.., mi dá někde něco do chlastu a buhví čeho je schopnej ne myslel sem ho tak, že jakmyle bobik udělá nějakej koanec tak mu to hned vyčtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Nemyslel jsi spíš infantilně místo intelektuálně? Jinak je jasný, že si na chybičku počkáme , i když u mě už vroubek má s těma pásama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Klaca. Kruta smrt te nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Kucí já to nemyslel zle....prostě jen je vidět obrovskej pokrok vpřed...s Klácou naprosto souhlasim a pro mě je důležitý že na auto sem si musel vydělat sám, a veškeré změny a tak jsou v mé režii a jako student prostě těch peněz není moc, o to víc mě pak těší, když se mi povede dát nějaký prachy stranou a koupim si nějakou drobnustku do auta, ted naposled to byly moje první alu kola a prostě mám z toho radost...takže ja sem zhruba ted na tom levelu na kterým jste byli zhruba před 3-4lety, ale jelikož těch peněz opravdu není na zbyt, tak to jde všechno moc pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 No tak na autě bylo už dost bejkáren, co jsem v zápětí sundal. Tahokov v masce, protiprůvanový plexi, koncovky výfuku, neony, stroboskopy ale 4.bodovýho pásu se nevzdám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 správné rozhodnutí Bobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 No vy dva závodníci si podejte ruce, i když Fíla je ještě o stupeň větší pacient s tou skořepinou Martinoslav: Tvoje výhrůžky pomalu ale jistě svojí četností začínají spadat do sekce slibotechen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.