Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Klaca se pomuchla sam az priste zase pujde z hospody :smich: A to na nej nemusim ani sahnout ;)

no voe skoro všechny šrámy co na sobě mám sem si udělal sám ;)-_- -většinou cestou z hospody, toť pravda, málokdo mi nějakej udělal, většinou to zustalo u planejch tlachů jako má pan martinoslav..

(nemysli si prde, že když seš plešatej a nosíš koženou bundu, že se tě bojim lollollol:p )

Ja si to nemyslim, ja to vim, z mafianu mas prirozeny respekt 479.gif A to ja chvalim 367.gif

jasný a pak se poperete a je jasný kdo s tím půjde za Pepou Klímou aby o tom udělal obrovskou reportáž o tom jak Kláca Martinoslava bil kol109

Upraveno od Sinius

Sinius: Ty jsi ale drzej holomek :D Klaca by musel jeste hodne piv vypit aby se mnou vubec mohl promluvit, natoz pak mlatit :smich::p

Martine promin, ale nevim jestli televize zmenšuje nebo tak něco, ale mám pocit že kláca je větší než ty, nebo se snad pletu?

počkej až sem vleze Míra sedanista :)

co je..kde...koho..co mě udělali???chce někdo ochranku????

Klaca ma 2x vetsi objem kolem pasu, to jo, ale to neznamena, ze by si mohl dovolovat :smich::D;)-_-

dobře, končím tuhle debatu, nebo řeknu ještě něco a dostanu varování za OT, myslím že by to chtělo udělat nějakéj souboj

SINIUS:máš pravdu...bedna zvětšuje.... :palec2: ikdyž Martinoslavek říkal kdysi že začne chodit cvičit..tak třeba je už velikej...inak Kláca je moc velkej kus pána.... ;)

Sinius: Ty jsi ale drzej holomek :D Klaca by musel jeste hodne piv vypit aby se mnou vubec mohl promluvit, natoz pak mlatit :smich::p

martínku, martínku, máš to v hlavě nějako pomotané lollol

sinius: větší jak se to vezme :D-_- , vyšší asi nebudu, mám 178cm a 104kg -_-lollol

A ja 185 cm a 95 kilo :p To bude souboj ;)

kolik???

JaKr: Co kolik? :)

těch kilo, ?? fakt?

No jasne ;) Malicko zvedam cincicky uz nejakou dobu ;)-_-

:palec2: , tak to já mám o deset míň, asi taky budu zvedat činky

My mame v rodine tezky kosti... Ale fakt :D Zni to blbe, protoze se na to spousta lidi vymlouva, ale u nas to tak opravdu je ;) Nikdy jsem nemel nic zlomenyho.... -_-

já bych potřeboval pět kilo shodit, ale jsem línej, asi to tady pak smaž, jsme mimo mísu, ikdyž z historie je to taky, na začátku mého působení v klubu jsme vážil míň :) , ale klubem to není

no jo kuci ste furt ještě muší váhy :p-_- já už měl i 120kg

• 2 měsíce později...

Tak ještě jednu jsem našel, listopad 05, rychlovka srazík v Liberci :)

Vypichuju Bobikovo staré auto, popisky nejsou ode mne, to dělal snad Bobik :)

jasně, to si pamatuju :)

a moje stará Karkulka (Bobík byl tou dobou v servisu po sloupkobraní) a Sportline ještě nebyla prodaná.

a to mi připomíná, moje hádání se u pablbů v Cartecu MB. Na každou svini se vaří voda a Cartec krachuje :)

jak mluvili o cartecu, tak sem si na tebe hnedka vzpomněl

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.