Červenec 23, 200817 r Klaca se pomuchla sam az priste zase pujde z hospody A to na nej nemusim ani sahnout
Červenec 24, 200817 r no voe skoro všechny šrámy co na sobě mám sem si udělal sám -většinou cestou z hospody, toť pravda, málokdo mi nějakej udělal, většinou to zustalo u planejch tlachů jako má pan martinoslav.. (nemysli si prde, že když seš plešatej a nosíš koženou bundu, že se tě bojim )
Červenec 28, 200817 r jasný a pak se poperete a je jasný kdo s tím půjde za Pepou Klímou aby o tom udělal obrovskou reportáž o tom jak Kláca Martinoslava bil Upraveno Červenec 28, 200817 r od Sinius
Červenec 28, 200817 r Sinius: Ty jsi ale drzej holomek Klaca by musel jeste hodne piv vypit aby se mnou vubec mohl promluvit, natoz pak mlatit
Červenec 28, 200817 r Martine promin, ale nevim jestli televize zmenšuje nebo tak něco, ale mám pocit že kláca je větší než ty, nebo se snad pletu?
Červenec 28, 200817 r počkej až sem vleze Míra sedanista co je..kde...koho..co mě udělali???chce někdo ochranku????
Červenec 28, 200817 r Klaca ma 2x vetsi objem kolem pasu, to jo, ale to neznamena, ze by si mohl dovolovat
Červenec 28, 200817 r dobře, končím tuhle debatu, nebo řeknu ještě něco a dostanu varování za OT, myslím že by to chtělo udělat nějakéj souboj
Červenec 29, 200817 r SINIUS:máš pravdu...bedna zvětšuje.... ikdyž Martinoslavek říkal kdysi že začne chodit cvičit..tak třeba je už velikej...inak Kláca je moc velkej kus pána....
Červenec 30, 200817 r Sinius: Ty jsi ale drzej holomek Klaca by musel jeste hodne piv vypit aby se mnou vubec mohl promluvit, natoz pak mlatit martínku, martínku, máš to v hlavě nějako pomotané
Červenec 30, 200817 r My mame v rodine tezky kosti... Ale fakt Zni to blbe, protoze se na to spousta lidi vymlouva, ale u nas to tak opravdu je Nikdy jsem nemel nic zlomenyho....
Červenec 30, 200817 r já bych potřeboval pět kilo shodit, ale jsem línej, asi to tady pak smaž, jsme mimo mísu, ikdyž z historie je to taky, na začátku mého působení v klubu jsme vážil míň , ale klubem to není
Říjen 24, 200816 r Tak ještě jednu jsem našel, listopad 05, rychlovka srazík v Liberci Vypichuju Bobikovo staré auto, popisky nejsou ode mne, to dělal snad Bobik
Říjen 25, 200816 r jasně, to si pamatuju a moje stará Karkulka (Bobík byl tou dobou v servisu po sloupkobraní) a Sportline ještě nebyla prodaná. a to mi připomíná, moje hádání se u pablbů v Cartecu MB. Na každou svini se vaří voda a Cartec krachuje
Říjen 30, 200816 r hned první reportáž http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni...29-10-2008.html no bylo divný, že den ze dne zmizely všechny auta z bazaru, dvora firmy a prodejen škoda i VW. Servis jede, ale je tam pár lidí, vždy byl narvanej, ať táhne do hajzlu firma jedna zas..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.