Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no voe skoro všechny šrámy co na sobě mám sem si udělal sám ;)-_- -většinou cestou z hospody, toť pravda, málokdo mi nějakej udělal, většinou to zustalo u planejch tlachů jako má pan martinoslav..

(nemysli si prde, že když seš plešatej a nosíš koženou bundu, že se tě bojim lollollol:p )

Vloženo (editace)

jasný a pak se poperete a je jasný kdo s tím půjde za Pepou Klímou aby o tom udělal obrovskou reportáž o tom jak Kláca Martinoslava bil kol109

Editováno: , autor: Sinius
Vloženo

SINIUS:máš pravdu...bedna zvětšuje.... :palec2: ikdyž Martinoslavek říkal kdysi že začne chodit cvičit..tak třeba je už velikej...inak Kláca je moc velkej kus pána.... ;)

Vloženo

já bych potřeboval pět kilo shodit, ale jsem línej, asi to tady pak smaž, jsme mimo mísu, ikdyž z historie je to taky, na začátku mého působení v klubu jsme vážil míň :) , ale klubem to není

• o 2 měsíce později...
Vloženo

jasně, to si pamatuju :)

a moje stará Karkulka (Bobík byl tou dobou v servisu po sloupkobraní) a Sportline ještě nebyla prodaná.

a to mi připomíná, moje hádání se u pablbů v Cartecu MB. Na každou svini se vaří voda a Cartec krachuje :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...