Martinoslav Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Klaca se pomuchla sam az priste zase pujde z hospody A to na nej nemusim ani sahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no voe skoro všechny šrámy co na sobě mám sem si udělal sám -většinou cestou z hospody, toť pravda, málokdo mi nějakej udělal, většinou to zustalo u planejch tlachů jako má pan martinoslav.. (nemysli si prde, že když seš plešatej a nosíš koženou bundu, že se tě bojim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Ja si to nemyslim, ja to vim, z mafianu mas prirozeny respekt A to ja chvalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) jasný a pak se poperete a je jasný kdo s tím půjde za Pepou Klímou aby o tom udělal obrovskou reportáž o tom jak Kláca Martinoslava bil Editováno: 28. Červenec 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Sinius: Ty jsi ale drzej holomek Klaca by musel jeste hodne piv vypit aby se mnou vubec mohl promluvit, natoz pak mlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Martine promin, ale nevim jestli televize zmenšuje nebo tak něco, ale mám pocit že kláca je větší než ty, nebo se snad pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 počkej až sem vleze Míra sedanista co je..kde...koho..co mě udělali???chce někdo ochranku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Klaca ma 2x vetsi objem kolem pasu, to jo, ale to neznamena, ze by si mohl dovolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 dobře, končím tuhle debatu, nebo řeknu ještě něco a dostanu varování za OT, myslím že by to chtělo udělat nějakéj souboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 SINIUS:máš pravdu...bedna zvětšuje.... ikdyž Martinoslavek říkal kdysi že začne chodit cvičit..tak třeba je už velikej...inak Kláca je moc velkej kus pána.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Sinius: Ty jsi ale drzej holomek Klaca by musel jeste hodne piv vypit aby se mnou vubec mohl promluvit, natoz pak mlatit martínku, martínku, máš to v hlavě nějako pomotané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 sinius: větší jak se to vezme , vyšší asi nebudu, mám 178cm a 104kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 A ja 185 cm a 95 kilo To bude souboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 JaKr: Co kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 těch kilo, ?? fakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No jasne Malicko zvedam cincicky uz nejakou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 , tak to já mám o deset míň, asi taky budu zvedat činky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 My mame v rodine tezky kosti... Ale fakt Zni to blbe, protoze se na to spousta lidi vymlouva, ale u nas to tak opravdu je Nikdy jsem nemel nic zlomenyho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 já bych potřeboval pět kilo shodit, ale jsem línej, asi to tady pak smaž, jsme mimo mísu, ikdyž z historie je to taky, na začátku mého působení v klubu jsme vážil míň , ale klubem to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 no jo kuci ste furt ještě muší váhy já už měl i 120kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak ještě jednu jsem našel, listopad 05, rychlovka srazík v Liberci Vypichuju Bobikovo staré auto, popisky nejsou ode mne, to dělal snad Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 jasně, to si pamatuju a moje stará Karkulka (Bobík byl tou dobou v servisu po sloupkobraní) a Sportline ještě nebyla prodaná. a to mi připomíná, moje hádání se u pablbů v Cartecu MB. Na každou svini se vaří voda a Cartec krachuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 jak mluvili o cartecu, tak sem si na tebe hnedka vzpomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 hned první reportáž http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni...29-10-2008.html no bylo divný, že den ze dne zmizely všechny auta z bazaru, dvora firmy a prodejen škoda i VW. Servis jede, ale je tam pár lidí, vždy byl narvanej, ať táhne do hajzlu firma jedna zas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.