Tomas_ek Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 A tady jedna mala evoluce, ktera na aute moc dlouho nevydrzela přesněji řečeno, asi tak půl metru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 jj, je to Honzik Nahodou, s tim naraznikem jsem asi 3 kilometry ujel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 si ten nárazník urval o příkop? bo se ti nelíbil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 jj, je to Honzik Nahodou, s tim naraznikem jsem asi 3 kilometry ujel aj s timhle? ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ty woe, dobrej virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Je hezký podívat se na začatky profíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 No to víčko z nádrže je taky hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 první chabry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 a doksy na podzim 2004, jako prvni sraz fabia clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ty vago - podivejte se na tu cenu benzinu a ropy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ta nafticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Moooc hezký fotky Ptica měl už tenkrát v tý době autíko moc vymazlený...krása...vždy se mi moc libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Moooc hezký fotky Ptica měl už tenkrát v tý době autíko moc vymazlený...krása...vždy se mi moc libilo az na tu barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 si ten nárazník urval o příkop? bo se ti nelíbil? Problém s jeho garáží a vjezdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ta nafticka o 10,- Káčé levnější než dnes a to jsou Shell cenofky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 kdopak to je????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Asi nějaký starý Scout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ty vado mazec,tenkrátbyla fabča ještě off-road Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 fabia scout:-)ty jo dneska jsem byl v bolce a každý druhý auto fabia RS.....a bobík nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ty vado mazec,tenkrátbyla fabča ještě off-road že by pod ní podběhlo psí spřežení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 dvě stounky :-) a pak celá kolona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a co je jinak? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 že by pod ní podběhlo psí spřežení taky sem mel offroada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ty voe fakt hustý....nějaký auta poznávám z dob, kdy jsem na tohle forum začal chodil, ale něco je pro mě dávná historie a velká neznámá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A takhle hezke jsem mel jednu dobu v cervene fabii sedacky To bude neco pro P2M CHlupaty sedacky lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.