P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A tady jedna mala evoluce, ktera na aute moc dlouho nevydrzela to šlo pak ke klácovi, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 tááák Bolka 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 to šlo pak ke klácovi, že jo? jj to pak měl za trest kláca ale chlupatý sedačky jsou TOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 různý kousky, co se mi válí po pc bohužel, smazal jsem si kdysi omylem fotky z úplně první Mimoně v zimě (Matýsek, Fidelek, Klácovi, Dup, Michal s A3 quattro a já) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a to jsme se jednou narvali do logana já, kláca, máca kamrád z tuning fora yanek a naše polovičky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 P2M: ty fotky co nemáš jsi mi jednou posílal, tak ti je pošlu zase já nálepka na zadním okně a smajlíci, bylo by možné udělat ji znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 BRISKODA vs SKODAHOME 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 P2M při výběru nového vozu, nakonec si řekl že mu postačí něco horšíh a koupil si forda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 P2M: ty fotky co nemáš jsi mi jednou posílal, tak ti je pošlu zase já nálepka na zadním okně a smajlíci, bylo by možné udělat ji znovu? pošli fotky a uvidíme co nálepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 P2M při výběru nového vozu, nakonec si řekl že mu postačí něco horšíh a koupil si forda :-) To bylo jak tam s náma byla i Fidelkova ségra, co? Měl bych mít někde její zadeček na fotce EDIT: Mám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A máte někdo fotky z těch Chaber, jak tam Harm dostal tu super nálepku na zadní okno (bez stěrače)? Ty taky nevim, kde skončily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 já mám někde fotku, jak skončila u mě na předním okně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak pohledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 To bylo jak tam s náma byla i Fidelkova ségra, co? Měl bych mít někde její zadeček na fotce EDIT: Mám to tady je zase tvoje prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ty seš fakt chlív koukám, že to sem měl ještě vlasy ty woe a co tam má Harmm (ten s tím sedanem) v úmyslu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) to člověk kouká......občas slzu zamáčkne... Editováno: 5. Červen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ty woe a co tam má Harmm (ten s tím sedanem) v úmyslu???? asi to pak bolelo vid? a nemohl si sedet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 pindovo fabka nebyla na vzduchaci :-) to teda byla pane kolego, mozna v doksech jeste ne ale pak jo mel na to ovladac velkej jak cihla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 teeeda to je pecka tema!!! to ještě bejvalo forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 fakt když vidim svoji fabču před 4 roky a ted je tam trochu rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 asi to pak bolelo vid? a nemohl si sedet :-) nauč se smajlíky ty ":-)" a pak tu dělej vtipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 to teda byla pane kolego, mozna v doksech jeste ne ale pak jo mel na to ovladac velkej jak cihla hele vitto docela bych dal aji satzku :-) pce na vzduchu mel az ibizu, ten dalkac si taky pamatuju prece chtel fabku dat na vzduch a pak misto toho koupil tu ibizu od kubiho co uz vzduchac mela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 @vitto -- a abys neprisel zkratka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Hele, Bobik na jedny z tech fotek, jak tam jede cela kolona skodovek, vypada za tim volantem jak kdyby umel ridit, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 vás pustili do depozitáře v muzeu Škody?? jak se tam dá dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.