Červen 5, 200817 r A tady jedna mala evoluce, ktera na aute moc dlouho nevydrzela to šlo pak ke klácovi, že jo?
Červen 5, 200817 r to šlo pak ke klácovi, že jo? jj to pak měl za trest kláca ale chlupatý sedačky jsou TOP
Červen 5, 200817 r různý kousky, co se mi válí po pc bohužel, smazal jsem si kdysi omylem fotky z úplně první Mimoně v zimě (Matýsek, Fidelek, Klácovi, Dup, Michal s A3 quattro a já)
Červen 5, 200817 r Autor a to jsme se jednou narvali do logana já, kláca, máca kamrád z tuning fora yanek a naše polovičky :-)))
Červen 5, 200817 r P2M: ty fotky co nemáš jsi mi jednou posílal, tak ti je pošlu zase já nálepka na zadním okně a smajlíci, bylo by možné udělat ji znovu?
Červen 5, 200817 r Autor P2M při výběru nového vozu, nakonec si řekl že mu postačí něco horšíh a koupil si forda :-)
Červen 5, 200817 r P2M: ty fotky co nemáš jsi mi jednou posílal, tak ti je pošlu zase já nálepka na zadním okně a smajlíci, bylo by možné udělat ji znovu? pošli fotky a uvidíme co nálepky
Červen 5, 200817 r P2M při výběru nového vozu, nakonec si řekl že mu postačí něco horšíh a koupil si forda :-) To bylo jak tam s náma byla i Fidelkova ségra, co? Měl bych mít někde její zadeček na fotce EDIT: Mám to
Červen 5, 200817 r A máte někdo fotky z těch Chaber, jak tam Harm dostal tu super nálepku na zadní okno (bez stěrače)? Ty taky nevim, kde skončily...
Červen 5, 200817 r Autor To bylo jak tam s náma byla i Fidelkova ségra, co? Měl bych mít někde její zadeček na fotce EDIT: Mám to tady je zase tvoje prdelka
Červen 5, 200817 r ty seš fakt chlív koukám, že to sem měl ještě vlasy ty woe a co tam má Harmm (ten s tím sedanem) v úmyslu????
Červen 5, 200817 r Autor ty woe a co tam má Harmm (ten s tím sedanem) v úmyslu???? asi to pak bolelo vid? a nemohl si sedet :-)
Červen 5, 200817 r pindovo fabka nebyla na vzduchaci :-) to teda byla pane kolego, mozna v doksech jeste ne ale pak jo mel na to ovladac velkej jak cihla
Červen 5, 200817 r asi to pak bolelo vid? a nemohl si sedet :-) nauč se smajlíky ty ":-)" a pak tu dělej vtipy
Červen 5, 200817 r Autor to teda byla pane kolego, mozna v doksech jeste ne ale pak jo mel na to ovladac velkej jak cihla hele vitto docela bych dal aji satzku :-) pce na vzduchu mel az ibizu, ten dalkac si taky pamatuju prece chtel fabku dat na vzduch a pak misto toho koupil tu ibizu od kubiho co uz vzduchac mela
Červen 5, 200817 r Hele, Bobik na jedny z tech fotek, jak tam jede cela kolona skodovek, vypada za tim volantem jak kdyby umel ridit, co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.