Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 únor 2006 na podzim jsem boural, tak je nový nárazník (nebudu s ním jezdit na Mimoň ) nejsou mlhovky, Fidelek taky ještě juniorovej, a P2M mezi námi joj, to jsem ještě měl plechy na zimu, protiprůvanový plexi a ofroud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 p2m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 sedan, toho jsem děsně žral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jedna objednávka od p2m a rok 2005 zima, to jsem s vámi ještě nekamarádil (ale Bobše jsem už 3 měsíce měl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 žlutý nike a rok 2006 a chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ještě jedna, kláca na plechotronech, který byly pěkně putovní (poklice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a pověstné řádění 5.1.2006 za noc napadl veškerý sníh, všichni se báli na silnice... to byl mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 klácovo sněhotrony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 tenkrát jsem tu taky šířil spy photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 OII maskovaná za volvo - volgo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 tu modrou rozšířenou Fabku sem taky viděl se to kolem mě pěkně prohnalo! nemá náhodou podobný kola co se dávaj te´dka na Scouta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 samolepky a Doksy 2006 podzim - byli angláni s námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 tu modrou rozšířenou Fabku sem taky viděl se to kolem mě pěkně prohnalo! nemá náhodou podobný kola co se dávaj te´dka na Scouta? kola z OII, rozteč je na tý modrý 5x112 - interiéz z větší části audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 fidelek nahodil new nárazáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ty samolepky sou fakt hustý nemáš víc foto tý modrý potvůrky? je to 2,0 4x4 že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 olin, ptica a fru-fru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 nakonec sprinty na letišti a Martinoslav jel domu jak zpráskanej pes cheche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ty samolepky sou fakt hustý nemáš víc foto tý modrý potvůrky? je to 2,0 4x4 že? Taky se mi ta modrá libila a libí...kola jsou to jak psal bobík z OII Pegasus....myslím,že fotek nikdy víc nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 BRISKODA vs SKODAHOME 2006 Kdo to tam prelestoval v zadu ? Ta vypada moc pekne .....Jaka fabule je PTici ? Ty jo to sem jeste jel jen ve VW kdyz uz ste tu byli na foru,no zacatky byli fakt mazec,jde videt zmena vkusu na decent,min je vic... To je sami chrom,autotyl janko atd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Petřík: Pticova je ta žlutá labuť na "mlýnských" kolech edit: viz jeho téme ve Vaše Fabia Editováno: 5. Červen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 fotky modrý, co jsem udělal já na nejmenovaném parkovišti v nejmenovaném městě na mnohým známém místě - i výlety jsme tam dělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 wow...já pravě vždy viděl jen ty první dvě fotky...nějaký fotky aspoň trochu připomínajíci intoš by asi už nebyly cooo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 čí je tahle felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.