Lugo Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) jáááá víííím Má ji dokonce i podepsanou Editováno: 5. Červen 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ájooooooooooooooooooo, už to taky vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jj i na novém autě má monogram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 vás pustili do depozitáře v muzeu Škody?? jak se tam dá dostat? kdyz jdes na exkurzi tak je to automatika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 únor 2006na podzim jsem boural, tak je nový nárazník (nebudu s ním jezdit na Mimoň ) ... To si pamatuju, jaký si dělal drahoty, prej aby se zespoda nepoškrábal o sníh ten nárazník :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 jedna objednávka od p2m a rok 2005 zima, to jsem s vámi ještě nekamarádil (ale Bobše jsem už 3 měsíce měl) to je ono , na tý jedný fotce jedu 140 v tom sajratu, krásně umytý auta potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 a pověstné řádění 5.1.2006za noc napadl veškerý sníh, všichni se báli na silnice... to byl mazec tohle sem prošvihl, jeli sme na lyže no a ty spy fotky mám taky furt v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ještě z parkoviště, co byla ta modrá...na tyhle světla sme málem chystali výpravu Fotky taky by Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 o 10,- Káčé levnější než dnes a to jsou Shell cenofky ono když jsme poprvý tankovali do FRS (září 2003), tak byla nafta za 18.90Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 krásná historie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Je až zvláštní, co člověk prožije za srandu s takovou masovkou jako je Fabka, takový výpravy a srazy atd bych čekal spíše od nějakýho klubu minoritních libovek, než od klubu nejprodávanějšího auta v zemi. Taky mi bylo trochu divně, když šla FRS pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 myslím, že škodovky obecně udělali dobrou partu z nás všech, jak píše Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Aaaaa, nostalgie Ted uz jsme vsichni o par let starsi a nekteri z nas si dokonce vozi prdel v jinem nez skodovackem aute, vid Peto V podstate by takovi lide meli mit zakaz vstupu na forum Je fakt, ze bez fabie bych hodne z vas asi nikdy nepoznal a to by byla skoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Je až zvláštní, co člověk prožije za srandu s takovou masovkou jako je Fabka, takový výpravy a srazy atd bych čekal spíše od nějakýho klubu minoritních libovek, než od klubu nejprodávanějšího auta v zemi. Taky mi bylo trochu divně, když šla FRS pryč... no ja kdyz videl fabku odjizdet :-( ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 amogh: Kecaaaaaaaaas, ted uz si na ni ani nevzpomenes *JOKE* Ja mam tu svoji stale na ocich, hec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 nekecam voe :-) skoda ze se mi ta IIkovka nelibí víc, by me v 1,6 a eleganci nebo sportu stacila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Mas ted vyvonenou octavii, tak si nestezuj Ja jsem s tim svym suplikem taky spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Aaaaa, nostalgie Ted uz jsme vsichni o par let starsi a nekteri z nas si dokonce vozi prdel v jinem nez skodovackem aute, vid Peto V podstate by takovi lide meli mit zakaz vstupu na forum Je fakt, ze bez fabie bych hodne z vas asi nikdy nepoznal a to by byla skoda! V podstatě by lidi jako jsi ty neměli vůbec dělat adminy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 amogh: Kecaaaaaaaaas, ted uz si na ni ani nevzpomenes *JOKE* Ja mam tu svoji stale na ocich, hec On myslel tu moji ale, víš? Já bych znova do Fabule nešel, neřikám, že nebyla spokojenost, ale dneska je hafo jiných aut, co jsou zajímavý za dost podobný penízky. Tenkrát ale byla FRS se svojí výbavou za danou cenu bezkonkurenční, být to ale o pár měsíců dýl, asi bysme volili jinak. Stejně je to o ničem, sem rád za vás jako za kámoše, ty hromady "šrotu" co nás daly dokupy, jsou vedlejší EDIT: Ještě mimochodem, když si vezmu, že tu byli 2x kluci z Anglie, tak si řikám, jestli vůbec jiný klubíky tohle měli, myslím, že ne, co? Prostě je to tu "jiný", ale v tom pozitivním slova smyslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 jojo angláni....bylo to všechno škoda že jsem asi jentak nepřijedou...a Péťo budeš jezdit s fordem do Mimoň???????????????s náma na sprintíky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 To víš, že budu Mirečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 tak anglány jsem nevidel ani jednou :-( no taky se mi pro fabku rozhodovalo lip pred lety kdy byly ceny konkurence jeste jinde ted kdybych mel jit za kazdou cenu do novyho auta tak nevim nevim :-( uz ale peto zamackni slszu a prijed konecne ukazat tu tvoji novou pelchovku na UZP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 kdyz jdes na exkurzi tak je to automatika :-) kolik lidí už je exkurze? já tam byl vždycky jen na prohlídku depozitář by mě dost zajímal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.