Červen 12, 200817 r Autor Autogramy az na letisti, vy homokinetičtí klouby prijedes tam predpokladam tou limuzínou :-)
Červen 12, 200817 r To asi ne, dostal by převážně na prdel a scvrkla by se mu žížala. Na letiště jezdí Jerevan zásadně FRS f metle f čipu f klímě a f hlínách I když pokud má někdo olšové ruce i nohy, je mu 400 koní a 1000 Nm k ničemu
Červen 12, 200817 r To bylo ještě na starym fóru, ne? Cimbálovka, vojenská přísaha, foto s Dolly Buster atp. to bylo už na tomhle fóru ne? v cimbálovce jsem tuším hrál na housličky a vojenskou přísahu jsi dělal s fišounem a marinem ty?
Červen 12, 200817 r tak pohledáme klácatuzing a ještě group foto z Mimoně, kam jsme se odebéřeli z Doks, tušim rok 05?
Červen 12, 200817 r Bobik: čéče přísaha nevim, kde je, projel jsem přílohy ve srazech a tam není... Fishkaa: dyť my víme furt
Červen 12, 200817 r já ji skusím pohledat doma v PC, tuším, že jsem ji dělal já a nebo ty? už si to fakt nepamatuju...
Červen 12, 200817 r Autor Fishkaa: dyť my víme furt tak ho nech, furt lepčí než kdyby sem tlacil mazdu :-)))))))
Červen 12, 200817 r Teď, když na to koukám...na ty malý Nike (na "alobalu" na blinkru) sem úplně zapomněl :smich:
Červen 12, 200817 r tak ho nech, furt lepčí než kdyby sem tlacil mazdu :-))))))) No jako řikali jsme si s Pavlem, že bysme měli mít nějakej titul, třeba "čestnej člen" a svoji sekci tady na fóru, kde bysme mohli onanovat nad svými současnými vozidly
Červen 12, 200817 r tak ho nech, furt lepčí než kdyby sem tlacil mazdu :-))))))) to bych si nedovolil
Červen 12, 200817 r já ji skusím pohledat doma v PC, tuším, že jsem ji dělal já a nebo ty? už si to fakt nepamatuju... Taky nevim, pohledej
Červen 12, 200817 r já nevím kdo má nějakej ten krám od forda místo avataru Upraveno Červen 12, 200817 r od FISHkaa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.