amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 amogh: u kolína, že? ja TPCA jeste pred zahajenim vyroby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Autogramy az na letisti, vy homokinetičtí klouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Autogramy az na letisti, vy homokinetičtí klouby prijedes tam predpokladam tou limuzínou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 To asi ne, dostal by převážně na prdel a scvrkla by se mu žížala. Na letiště jezdí Jerevan zásadně FRS f metle f čipu f klímě a f hlínách I když pokud má někdo olšové ruce i nohy, je mu 400 koní a 1000 Nm k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 To bylo ještě na starym fóru, ne? Cimbálovka, vojenská přísaha, foto s Dolly Buster atp. to bylo už na tomhle fóru ne? v cimbálovce jsem tuším hrál na housličky a vojenskou přísahu jsi dělal s fišounem a marinem ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tak pohledáme klácatuzing a ještě group foto z Mimoně, kam jsme se odebéřeli z Doks, tušim rok 05? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak už to mám, rok 06, 4. ŠH, chlív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 starý zlatý časy... zejména ty první fotky... krááása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 mrdaa, ty jo na tu s tou zidli uz sem davno zapomnel :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ani nechci vědět kde je mé fábulce konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 cimbálovka a ty xichty :D ještě tu přísahu někde pohledej, ta byla taky bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Bobik: čéče přísaha nevim, kde je, projel jsem přílohy ve srazech a tam není... Fishkaa: dyť my víme furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 já ji skusím pohledat doma v PC, tuším, že jsem ji dělal já a nebo ty? už si to fakt nepamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Fishkaa: dyť my víme furt tak ho nech, furt lepčí než kdyby sem tlacil mazdu :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Teď, když na to koukám...na ty malý Nike (na "alobalu" na blinkru) sem úplně zapomněl :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tak ho nech, furt lepčí než kdyby sem tlacil mazdu :-))))))) No jako řikali jsme si s Pavlem, že bysme měli mít nějakej titul, třeba "čestnej člen" a svoji sekci tady na fóru, kde bysme mohli onanovat nad svými současnými vozidly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tak ho nech, furt lepčí než kdyby sem tlacil mazdu :-))))))) to bych si nedovolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 já ji skusím pohledat doma v PC, tuším, že jsem ji dělal já a nebo ty? už si to fakt nepamatuju... Taky nevim, pohledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 to bych si nedovolil A co ten podpis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) já nevím kdo má nějakej ten krám od forda místo avataru Editováno: 12. Červen 2008, autor: FISHkaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Dostaneš varování ty ksindle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 nevyhrožuj příšerko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 dostanete ho voba za zradu koncernu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.