Červen 14, 20169 r No jak jsem říkal v TP je CDAA. Zkusím najít něco na motoru, ale myslím, že bude stejný. Kontrolovali to na TK.
Červen 15, 20169 r to mužeš, rád bych to viděl...podle komponentů je to speciální sada pro němce, tudíž si myslím, že bude problém s napojením, protože to zřejmě bude zakodované, ale schválně se podívej do velkého TP na ten kod motoru...
Červen 15, 20169 r No to jsi mě dostal, protože CDAA nemá BRC v nabídce...zvláštní ale je z těch předchozích foto, že tam máš čidlo P1 a MAP, takové to hranaté, to už se totiž několik let nepouřívá v systémech SQ, připadá mito, jako by to byl obyčejný systém, ve kterém je stabilně nastaven přívstřik benzínu od volnoběhu po max. otáčky, každopádně když pojedeš přes MB tak se zastav, kouknem na to, to by mě zajímalo...
Červen 15, 20169 r no ale kdyby byl nastaven stabilně tak by byla spotřeba pořád stejná ne. Tady se mění podle stylu jízdy. Když najedu po městě 250 km sežere to 4 litry benzínu a když na dálku skoro 500 tak jen 5l... zastavím se určitě, možná v pátek
Červen 24, 20169 r Ahoj pracujes, ze bych ti dovezl ukazat to auto Sent from my iPhone using Tapatalk
Červen 25, 20169 r já pracuji skoro pořád, v týdnu prakticky od 7 do 6 do večera jsem na firmě pořád...
Červen 29, 20169 r Omlouvám se, já to četl až večer, víš, stal jsem se dědkem a nahonem předěláváme pokoj, když přijede syn s přítelkyní a vnučkou, aby měli všichni kde spát, snad někdy příště, raději si zavoláme...
Červen 29, 20169 r V pohodě, je to kousek. Využil jsem toho, že žena byla pryč...Jinak pořád breptá kam pořád jezdím...
Červenec 11, 20169 r Prosím o radu at nzakladam nove tema..... Chlapi mam HL Propan Magic 4, zjistil jsem že nemá nainstalovanej snímač hladiny v LPG nadrži. Chci jej dokoupit, chci se ujistit, protože chci použít halluv snímač 0-5V..... Chci se jen ujistit, tenhle snímač se napájí 12V? a jen výstup je 0-5V? A nebo je třeba jej napájet 5V ??? Pro představu přidavam odkaz na jednoho prodejce aby bylo vidět o kterym je řeč http://www.lpgprofi.cz/product/snimace-hladiny-lpg/snimac-hladiny-lpg-pro-mv-techlevel-hall/1455 S těmi odporovými 2 dratovymi moc dobre zkusenosti nemam, občas si ukazovali co chtěli (asi přechodovy odpor časem)
Srpen 6, 20169 r Ahoj, zase se po delsi dobe. Menil jsem senzor kvality vzduchu a vsiml jsem si jedne schovane jednitky BRC. Treba ti to neco rekne. Celkem by me to zajimalo. Jinak jeste nebyl cas dojet, jak jsou prazdniny, tak se porad neco deje. Sent from my iPhone using Tapatalk
Září 19, 20169 r V 15. 6. 2016 at 11:36, karel.lpg napsal: No to jsi mě dostal, protože CDAA nemá BRC v nabídce... To je ten bordel s mnoha kódy motorů. CDAA opravdu nemaj, ale sesterské BZB, CDHA/B atd. pro 1.8 a to samé pro 2.0 TSI uvedené maj, a to BRC SDI 2.0. Ale to tady asi namontovaný nebude ... Upraveno Září 19, 20169 r od rayx
Duben 24, 20178 r Tak jsem zjistil že je moje jednotka BRC zakodovaná, hledám někoho kdo by to byl schopen odkódovat. Seřídit, nastavit přepínání na LPG na větší teplotu motoru než je teď, mrknout jestli tam nejsou nějaké chyby. Zkontroluje hadice co vedou do motoru, jestli těsní, neuchází tam někde tlak Hlavně někoho kdo mi neřekne že nemám BRC ale značku LPG gasdrive.... Upraveno Duben 24, 20178 r od Hanys.cz
Duben 24, 20178 r A jak jsi zjistil, že zakodovaná....nikdo to neodkoduje, to je přímo udělaný program na tvé auto a s ničím se v tom programu nedá hnout, možná s tou teplotou a palivoměrem...
Duben 26, 20178 r Byl jsem tady u nás ve Znojmě v Bosh. Jen jsem chtěl zjistit jestli to jde napíchnout nebo ne a tak to zkusili a nedostali se do jednotky. Tam mi taky řekli že nemám BRC ale nějaký GasDrive což mě přijde jako kravina, protože je to jen polep té firmy. Byl jsme tam hlavně pro to, že jsem chtěl zvýšit teplotu při které to zapíná. Tak co mám dělat, nikdo mě neudělá diagnostiku, nikdo to nenastaví, ty jsi mi tvrdil že BRC pro moje auto neexistuje. Každej mi říká něco a už to nechápu, fakt ne. Několik lidí mi psalo že má stejné auto i motor s BRC, některé české firmy dělají tohle auto jen s BRC. Fakt nevím komu, čemu mám věřit. Tak bych rád slyšel co mám tedy dělat, protože fakt nevím. Někde se tváří jak profící a přitom jde vidět na tom co říkají že to je kravina, někde je to bvůbec nezjímá protože jsem přeci auto nedělal tam, já chci jen tu blbou jednotku napíchnout a zkontrolovat všechno vedení. Nechci to zadarmo, ale chci aby to někdo udělal. Sakra před 20 lety bych to chápal, ale v týhle době ....
Duben 26, 20178 r něco ti povím, pokud vím, nikdo ve Znojmě nemá přístup k BRC..ti mastí jen polaky a ještě blbě, každou chvíli je tam jiný mechanik.. přístup k datům mám já, v Prostějově, v Kroměříži, v Ostravě, v Praze, ve Strakonicích....máme přístup i do databáze přímo na italských stránkách ve fabrice BRC, tam jsem zatím v databázi tvůj motor nenašel...mohli to udělat na zakázku přímo pro nějakého velkého prodejce v německu, tudíž z praxe vím, že je to zakodované a nikdo se tam nedostane...nebo se mýlím a jde to, nevím, auta přes internet ještě neumíme ani diagnostikovat, ani seřizovat....ono to u TSI ani nejde, my tak akorát můžeme přes PC nastavit tlak, seřídit palivoměr, moc toho není, i když se do jednotky dostaneme, není moc šancí na seřizování, taky proč, je tam program udělaný přímo od výrobce na zkušebně, tudíž funguje...
Duben 26, 20178 r Možná blbá otázka Hanys.cz, ale proč s tím třeba nezajedeš do toho Německa? Jestli máš k autu nějaké papíry atd., tak víš kdo a kde to montoval, nebo je to třeba v Německu rozšířený systém a dělá to tam každý druhý plynař.
Květen 7, 20178 r Ta firma je ode mne 800km vzdálená, takže to se mi fakt nechce, pojedu tam celý den, pak tam budu muset někde přespat.... už jsme jim psal, nafotil to, chctějí po mě nějaké DE číslo jednotky ze servisní knížky, jenže ta se ke mě už nedostala. V pátek jsem jim odpovídal, jestli to je někde i přímo na jednotce, tak teď čekám..... VIN ani nic podobného jim nestačí ani fotky. Jednotku mám pod čelím sklem přišroubovanou, celkem dost natěsno. Nevím jestli si troufnu to vymontovat a podívat se.
Květen 7, 20178 r Seřídit palivoměr. Jestli to je ten ukazatel paliva, to by se taky hodilo. mám pořád 4 čárky, 300km a pak najendou 3,2 ,1 během 50km. Tlaky by se mi taky hodili, protože mi někdy auto když jedu na plyn hodí chybu příliš vysokého tlaku. A hlavně jsem chtěl upravit teplotu při které to přepne, pokud to jde na vyšší, třeba až 60 stupňů.
Květen 19, 20178 r Tak jsem zjistil, žes přispěl i sem. Proč nekontaktuješ zastoupení BRC u nás? Pokud ti umělci ze Znojma tvrdí co tvrdí, je to smutný když jsou to partneři BRC/Autogas Plus a nemaj přehled ... GasDrive Technologies GmbH BRC Generalimporteur Deutschland, a na tej nálepce jednotky to maj dokonce napsaný ... Kontaktuj přímo Strakonice, pokud si s tím neporadí, tak to bych fakt měl v tu montáž důvěru ... A bacha, ve Strakách jsou Autogas Centra dvě, ty hledáš to Pluskový i když tam je společná historie ... https://lpg-agcplus.cz/cs/kontakt http://www.lpg-autogascentrum.cz/kontakty/ http://forum.skodahome.cz/topic/136220-chyby-004759-a-000136/?do=findComment&comment=2238957 Ono už ten fakt, že italskej web pro SDI 2.0 nemá CDAA zahrnutej je divný ... ale spoustu dalších motorů z řady EA888 ano, takže klasický italský pořádek http://www.brc.it/pdf/lista_privati_en.pdf Ale Autogas Plus Strakonice ho uvedený maj https://lpg-agcplus.cz/cs/prestavby-fsi-tfsi-seznam-motoru https://lpg-agcplus.cz/cs/zastoupeni/brc Upraveno Květen 19, 20178 r od rayx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.