Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mam takovej malej problem s koncovym svetlem. Kdyz zapnu svetla, tak se mi nerozsviti kontrolka na panelu, leve zadni svetlo a v levem prednim svetle mi nefunguje parkovaci. Nejdrive jsem si myslel, ze to bude zarovkou, ale obe zarovku jsou v pohode. Kdyz pri vypnutem zapalovani zapnu "blinkr", tak se mi rozsviti normalne jak kontrolka na panelu a predni parkovaci, tak zadni koncove svetlo. Zkousel jsem do toho zapnuteho blinkru zapnout normalni svetla a vse svitilo ok. Kdyz jsem vypnul blinkr, tak svetla normalne svitila, ale bohuzel se to chova nahodile a pri opakovani to opet nesvitilo. Neresil jste nekdo podobny problem?

Vloženo
budeš mít někde špatný spoj,pojistka bude zřejmě o.k.,zkusil bych výměnu relé potkávacích světel!

Dik za odpoved, jen bych se chtel zeptat, kde to rele najdu? U tech relatek v panelu nad pedalama preci neni?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...