witta Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ahoj, mam takovej malej problem s koncovym svetlem. Kdyz zapnu svetla, tak se mi nerozsviti kontrolka na panelu, leve zadni svetlo a v levem prednim svetle mi nefunguje parkovaci. Nejdrive jsem si myslel, ze to bude zarovkou, ale obe zarovku jsou v pohode. Kdyz pri vypnutem zapalovani zapnu "blinkr", tak se mi rozsviti normalne jak kontrolka na panelu a predni parkovaci, tak zadni koncove svetlo. Zkousel jsem do toho zapnuteho blinkru zapnout normalni svetla a vse svitilo ok. Kdyz jsem vypnul blinkr, tak svetla normalne svitila, ale bohuzel se to chova nahodile a pri opakovani to opet nesvitilo. Neresil jste nekdo podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 budeš mít někde špatný spoj,pojistka bude zřejmě o.k.,zkusil bych výměnu relé potkávacích světel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 já bych zkusil spínač světel na které pozici je relé pro potkávací světla ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witta Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 budeš mít někde špatný spoj,pojistka bude zřejmě o.k.,zkusil bych výměnu relé potkávacích světel! Dik za odpoved, jen bych se chtel zeptat, kde to rele najdu? U tech relatek v panelu nad pedalama preci neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witta Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Dik za odpoved, problem jsem jiz vyresil. Byl to kombinovanej prepinac svetel, stacilo ho jenom vymenit a ve uz je ok. Jeste jednou dik .-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 njn stejně by mě zajímalo kde je to relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 njnstejně by mě zajímalo kde je to relé no nenašel bys ho Vašo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 no právě že bych ho nenašel tak jsem se chtěl zeptat kde hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 můžeš hledat jak chceš, když není, nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.