Luke288 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 ahoj, používate někdo něco takovýho? dneska jsem zas s kámošem vyrazil na mtb a tak jsem přemejšlel, že by se mi to možná líbilo, na kolo, na běhání, prostě outdoor. chtěl bych, aby to měřilo a načítalo vejškový kilometry, samozřejmě barometr s tlakovým vývojem a podobný píčovinky. jo a podstatný je, aby to umělo nějak dostat data do PC a graficky tu trasy vyhodnotit. koukal jsem na Suunta, to jsou docela slušný stroječky. máte někdo s něčim podobným zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Též mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/AdvancedSearch.asp V pravo si zadej účel hodinek a vyjede tě to, třeba teď ty outdoor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Hoj... Ja uz mam neco pres 3,5 roku tyhle CASIA.. Jsem s nima celkem spokojenej..Sice nedostanes ty data do PC,ale vykresluje ti to graf,nebo profil prevyseni na horni casti displeje,takze profil se da jaks taks vycist..Navic se da nastavit prubezny premerovani vysky a ukladat ho do pameti,ukladat si nejvyssi a nejnizsi namereny hodnoty atd..V tom odkazu je to celkem popsany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Mám SUUNTO VECTOR - prověřená značka a kvalita. Cena hodinek cca necelých 6.000,-, používám na biku, v zimě na skialpech.. Barometr, výškoměr, prostě další tip. Jukněte na web, povídání najdete spoustu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 na ty Casia jsem taky koukal, je tam zajímavá ta buzola, nicméně středem mého zájmu jsou spíš http://www.suunto.cz/index.php?typ=UUA&...shopid=15730509 a nebo se pak plácnout přes kapsu a vzít rovnou tyhle http://www.suunto.cz/index.php?typ=UUA&...shopid=15730495 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 a nebo jsem teď narazil na tyhle, ty taky nevypadaj zle http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/po...rtovce-outdoor/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Průser je, že žádný nemaj všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ty x9i jo, ale jsou za 15K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Souhlas s Petrem, Suunto. Sam bohuzel nemam - furt nenachazim v penezence prebytecnych 5 tisic a vice :-) Jinak ty Vectory jsou zakladni model na hory, rozhodne na kolo a beh jsou i vychytanejsi modely (a samozrejme taky drazsi). Ja jsem si pred vyletem na druhou sedmitisicovku poridil na krk Silva Windwatch - tehdy to stalo mam pocit 4.000,-, ted jsem je videl nekde vyprodavat za 2.000,-. Ty umi taky vysku (samozrejme tendence barometru), teplotu, rychlost vetru a zchlazovaci efekt vetru (wind-chill efect), hodiny. Spokojenost, ale taham je jenom na kopce, na neco vyhovuje to noseni na krku, na neco to zase nevyhovuje (kdyz je velika kosa - jako moznostr omrzani, tak nemusim sundavat palcaky, abych se podival). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 k těm suunto mě to táhne nejvíc. problém u x9i bude asi výdrž akumulátoru, po mejlu mi odpověděli, že při používání GPS s vyhodnocováním po 1s vydrží 3h, po 30s by měli 10hodin nebo tak nějak. zatím čekám na odpověď, kolik vydrží při vypnutým GPS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Mě by se líbili Citizen.. ale dvacet litrů.....??? Ty kvávo to je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Omlouvám se, že Vám zde píšu, já tomu totiž hovno rozumím, ale jen takový poznatek. Mám kámoše, pořád kolo a běhání. Furt neustále a pořád. Jeho sen taky nějaké ty hodinky s těmito funkcemi, plus měření pulsu, tlaku a já nevím čeho. No a tak mu je manželka koupila na vánoce roku 2006, on si je vybral, ona zaplatila, cca nějakých 22tis. Kč. Jen jedna věc se podařila, byl z něj hotový hypochondr. Neustále se sleduje, je pořád nemocný. Tak jsem mu řekl, že mu rozbiju hubu a hodinky a hned bude zdravej. No a vážení, on ty šmejdy prodal, koupil si obyčejné Festiny a světe div se, už je zase normální. Tak prosím opatrně kucííí Editováno: 10. Červen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 : : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Palo: tak pak je blázen. jediný co si může kontrolovat je puls, ale vim, že když jsme dědovi koupili měřič tlaku a pulsu, tak si to tim měří 3x denně a je na tom hůř než kdyby si neměřil. hlavně to strčil i mě a že prej si mam dojít k doktorovi pro prášky na tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Century: který konkrétně? jsem koukal na jejich stránky a žádný co by uměly to co ty suunta jsem tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 mrkni na toto: http://www.bikebase.cz/article.php?ARTICLE...6dc399e9932bc09 Používal jsem to chvilku na kole , pak jsem bohužel přestal jezdit.Byl jsem s tím spokojen.Hodil jsem první okdaz co jsem našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 chtěl bych spíš hodinky, aby to bylo přenosný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 je k tomu i pasek na ruku,ale pravda neni to určeny přimo na normalní nošeni,ale ke sportu je to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Century: který konkrétně? jsem koukal na jejich stránky a žádný co by uměly to co ty suunta jsem tam nenašel http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/citizen-jy0000-53e/ http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ci...master-skyhawk/ Tyhle nebo tyhle... akorát to není na outdoor, ale klasika pilot, ale líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 chtěl bych spíš hodinky, aby to bylo přenosný Promiň kámo, nedá mi to, ale i kukačky jsou přenosný lol Vše v dobrém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Toto by se mohlo hodit!!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47917 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.