Přejít na obsah

Sportovní hodinky


Luke288

Doporučené příspěvky

ahoj, používate někdo něco takovýho? dneska jsem zas s kámošem vyrazil na mtb a tak jsem přemejšlel, že by se mi to možná líbilo, na kolo, na běhání, prostě outdoor. chtěl bych, aby to měřilo a načítalo vejškový kilometry, samozřejmě barometr s tlakovým vývojem a podobný píčovinky. jo a podstatný je, aby to umělo nějak dostat data do PC a graficky tu trasy vyhodnotit. koukal jsem na Suunta, to jsou docela slušný stroječky. máte někdo s něčim podobným zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoj...

Ja uz mam neco pres 3,5 roku tyhle CASIA..

Jsem s nima celkem spokojenej..Sice nedostanes ty data do PC,ale vykresluje ti to graf,nebo profil prevyseni na horni casti displeje,takze profil se da jaks taks vycist..Navic se da nastavit prubezny premerovani vysky a ukladat ho do pameti,ukladat si nejvyssi a nejnizsi namereny hodnoty atd..V tom odkazu je to celkem popsany.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s Petrem, Suunto.

Sam bohuzel nemam - furt nenachazim v penezence prebytecnych 5 tisic a vice :-)

Jinak ty Vectory jsou zakladni model na hory, rozhodne na kolo a beh jsou i vychytanejsi modely (a samozrejme taky drazsi).

Ja jsem si pred vyletem na druhou sedmitisicovku poridil na krk Silva Windwatch - tehdy to stalo mam pocit 4.000,-, ted jsem je videl nekde vyprodavat za 2.000,-.

Ty umi taky vysku (samozrejme tendence barometru), teplotu, rychlost vetru a zchlazovaci efekt vetru (wind-chill efect), hodiny.

Spokojenost, ale taham je jenom na kopce, na neco vyhovuje to noseni na krku, na neco to zase nevyhovuje (kdyz je velika kosa - jako moznostr omrzani, tak nemusim sundavat palcaky, abych se podival).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k těm suunto mě to táhne nejvíc. problém u x9i bude asi výdrž akumulátoru, po mejlu mi odpověděli, že při používání GPS s vyhodnocováním po 1s vydrží 3h, po 30s by měli 10hodin nebo tak nějak. zatím čekám na odpověď, kolik vydrží při vypnutým GPS...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, že Vám zde píšu, já tomu totiž hovno rozumím, ale jen takový poznatek.

Mám kámoše, pořád kolo a běhání. Furt neustále a pořád. Jeho sen taky nějaké ty hodinky s těmito funkcemi, plus měření pulsu, tlaku a já nevím čeho. No a tak mu je manželka koupila na vánoce roku 2006, on si je vybral, ona zaplatila, cca nějakých 22tis. Kč.

Jen jedna věc se podařila, byl z něj hotový hypochondr. Neustále se sleduje, je pořád nemocný. Tak jsem mu řekl, že mu rozbiju hubu a hodinky a hned bude zdravej. No a vážení, on ty šmejdy prodal, koupil si obyčejné Festiny a světe div se, už je zase normální.

Tak prosím opatrně kucííí

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Palo: tak pak je blázen. jediný co si může kontrolovat je puls, ale vim, že když jsme dědovi koupili měřič tlaku a pulsu, tak si to tim měří 3x denně a je na tom hůř než kdyby si neměřil. hlavně to strčil i mě a že prej si mam dojít k doktorovi pro prášky na tlak lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...