rondob Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Ahojte, viete mi poradiť čo by stálo domontovanie ťažného zariadenia na feliciu Kombi? A kde to robia a či s tým treba isť na STK? Ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Pokud si to namontuješ sám, tam tažné třeba stojí cca 2.000,- Kč - http://www.svcnachod.cz/katalog.php?t02=40 Pak si zajedeš na evidenční prohlídku za asi 180,- Kč a pak jen 50,- Kč za zapsání do TP. Montáš je jednoduchá. Nebo to dej někomu namontovat, nebude to o moc dražší, nemusíš pak ani na evidenčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 jj, přesně tak jak píše KaJe. MOntáž je uplně promitivní je to jen na 4 šrouby, nic se nemusí vrtat díry tam jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Tažné i s montáží mě stálo v jednom servisu v Brně kolem 25OO Kč. Vystavili mi na to typový list a pak už pouze na dopravní inspektorát aby to zapsali do TP. Editováno: 11. Červen 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.