rondob Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Ahojte, viete mi poradiť čo by stálo domontovanie ťažného zariadenia na feliciu Kombi? A kde to robia a či s tým treba isť na STK? Ďakujem za rady. Citovat
KaJe Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Pokud si to namontuješ sám, tam tažné třeba stojí cca 2.000,- Kč - http://www.svcnachod.cz/katalog.php?t02=40 Pak si zajedeš na evidenční prohlídku za asi 180,- Kč a pak jen 50,- Kč za zapsání do TP. Montáš je jednoduchá. Nebo to dej někomu namontovat, nebude to o moc dražší, nemusíš pak ani na evidenčku. Citovat
Ale B Vloženo 11. Červen 2008 Vloženo 11. Červen 2008 jj, přesně tak jak píše KaJe. MOntáž je uplně promitivní je to jen na 4 šrouby, nic se nemusí vrtat díry tam jsou. Citovat
Milan12 Vloženo 11. Červen 2008 Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Tažné i s montáží mě stálo v jednom servisu v Brně kolem 25OO Kč. Vystavili mi na to typový list a pak už pouze na dopravní inspektorát aby to zapsali do TP. Editováno: 11. Červen 2008, autor: Milan12 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.