storm48 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 čau hoši, na hodně fabek jsem viděl ztmavený zadní světla, ale vůbec netuším čím by to mohly dělat. Víte někdo čím se to dělá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Třeba Motip lak. http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArti...p;nLanguageID=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Hmm, výborný příspěvek k bezpečnosti provozu, zejména ve slunečné dni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 je to hezké, ale radši to zatmav jako já, je to dobře vidět a lépe to vypadá, než když jsou celé atd. Foto je dost tmavé, ale v reálu je to dost světlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Losky: pěkné autí a echt pěkná kola BTW: couval jsi s tím někdy za tmy? To musí být citelně znát, ten úbytek svítívosti, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 co se týče světla od zpáteček za tmy, jsem tak na půlce svítívosti. Je to sice škoda, ale víc jezdím dopředu:) Ale když blikám atd, je to vidět i krásně za dne:) A hlavně se mi to teď líbí, když mám fólie. Nedávno jsme viděl stříbrného kombíka a ten to měl stříklé zas jen vše červené a vůbec to vypadalo dost kýčovitě. Navíc to byla taková ta černá uhle, tohle dělá nádech do tmavěhněda. Zvláštní odstín, ale hezkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 co se týče světla od zpáteček za tmy, jsem tak na půlce svítívosti. Je to sice škoda, ale víc jezdím dopředu:) Ale když blikám atd, je to vidět i krásně za dne:) A hlavně se mi to teď líbí, když mám fólie. Nedávno jsme viděl stříbrného kombíka a ten to měl stříklé zas jen vše červené a vůbec to vypadalo dost kýčovitě. Navíc to byla taková ta černá uhle, tohle dělá nádech do tmavěhněda. Zvláštní odstín, ale hezkej a ty jsi stříkal přesně co a jakou barvou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Ahoj, na Formanu jsem měl také zatmavená zadní světla sprejem, líbilo se mi to víc než ta oranžová a bílá. Policie to také ocenila, jedno to bylo za 500 Kč a jednou za 1000 Kč. A svítivost byla slabá, hlavně za slunečného dne a v noci při couvání jsem si musel přisvicovat brzdovejma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ZATMAVIT TO SICE MŮŽEŠ, ALE NA STK PRO TO POCHOPENÍ MÍT NEBUDOU, STEJNĚ JAKO PČR.......proč si tedy zbytečně přidělávat starosti...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 takže asi špatnej nápad jak to tak pročítám??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 a ty jsi stříkal přesně co a jakou barvou??? Dupli color, barva BLACK, záleží kolik dáš vrstev a z jaké dálky. Z větší to matnilo, z blízka to pak zůstalo lesklé, ale stříkem obě světla nějak na jednou, já dělal jedno a pak to bylo něco to sladit dohromady obě dvě Jinak jsem to kupoval v Baumaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Neviděl bych to jako špatnej nápad. Já přitmavil jen zpátečku a blikače a co se týče odrazek a světel, tam jsem vůbec nesahal. Myslím, že to trestné není, ale nevím. To je jedno, už to tam mám a určo to dávat dolů nebudu. Sice to jde dalším sprejem, ale líbí se mi to takhle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.