Přejít na obsah

stmavení zadních světel

storm48

Doporučené příspěvky

co se týče světla od zpáteček za tmy, jsem tak na půlce svítívosti. Je to sice škoda, ale víc jezdím dopředu:) Ale když blikám atd, je to vidět i krásně za dne:) A hlavně se mi to teď líbí, když mám fólie. Nedávno jsme viděl stříbrného kombíka a ten to měl stříklé zas jen vše červené a vůbec to vypadalo dost kýčovitě. Navíc to byla taková ta černá uhle, tohle dělá nádech do tmavěhněda. Zvláštní odstín, ale hezkej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se týče světla od zpáteček za tmy, jsem tak na půlce svítívosti. Je to sice škoda, ale víc jezdím dopředu:) Ale když blikám atd, je to vidět i krásně za dne:) A hlavně se mi to teď líbí, když mám fólie. Nedávno jsme viděl stříbrného kombíka a ten to měl stříklé zas jen vše červené a vůbec to vypadalo dost kýčovitě. Navíc to byla taková ta černá uhle, tohle dělá nádech do tmavěhněda. Zvláštní odstín, ale hezkej

a ty jsi stříkal přesně co a jakou barvou???

Odkaz ke komentáři

Ahoj, na Formanu jsem měl také zatmavená zadní světla sprejem, líbilo se mi to víc než ta oranžová a bílá. Policie to také ocenila, jedno to bylo za 500 Kč a jednou za 1000 Kč. A svítivost byla slabá, hlavně za slunečného dne a v noci při couvání jsem si musel přisvicovat brzdovejma.

post-15934-1213259456_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

a ty jsi stříkal přesně co a jakou barvou???

Dupli color, barva BLACK, záleží kolik dáš vrstev a z jaké dálky. Z větší to matnilo, z blízka to pak zůstalo lesklé, ale stříkem obě světla nějak na jednou, já dělal jedno a pak to bylo něco to sladit dohromady obě dvě:) Jinak jsem to kupoval v Baumaxu

Odkaz ke komentáři

Neviděl bych to jako špatnej nápad. Já přitmavil jen zpátečku a blikače a co se týče odrazek a světel, tam jsem vůbec nesahal. Myslím, že to trestné není, ale nevím. To je jedno, už to tam mám a určo to dávat dolů nebudu. Sice to jde dalším sprejem, ale líbí se mi to takhle:)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...