Publikováno Červen 11, 200817 r čau hoši, na hodně fabek jsem viděl ztmavený zadní světla, ale vůbec netuším čím by to mohly dělat. Víte někdo čím se to dělá???
Červen 11, 200817 r je to hezké, ale radši to zatmav jako já, je to dobře vidět a lépe to vypadá, než když jsou celé atd. Foto je dost tmavé, ale v reálu je to dost světlejší
Červen 11, 200817 r Losky: pěkné autí a echt pěkná kola BTW: couval jsi s tím někdy za tmy? To musí být citelně znát, ten úbytek svítívosti, ne?
Červen 11, 200817 r co se týče světla od zpáteček za tmy, jsem tak na půlce svítívosti. Je to sice škoda, ale víc jezdím dopředu:) Ale když blikám atd, je to vidět i krásně za dne:) A hlavně se mi to teď líbí, když mám fólie. Nedávno jsme viděl stříbrného kombíka a ten to měl stříklé zas jen vše červené a vůbec to vypadalo dost kýčovitě. Navíc to byla taková ta černá uhle, tohle dělá nádech do tmavěhněda. Zvláštní odstín, ale hezkej
Červen 11, 200817 r Autor co se týče světla od zpáteček za tmy, jsem tak na půlce svítívosti. Je to sice škoda, ale víc jezdím dopředu:) Ale když blikám atd, je to vidět i krásně za dne:) A hlavně se mi to teď líbí, když mám fólie. Nedávno jsme viděl stříbrného kombíka a ten to měl stříklé zas jen vše červené a vůbec to vypadalo dost kýčovitě. Navíc to byla taková ta černá uhle, tohle dělá nádech do tmavěhněda. Zvláštní odstín, ale hezkej a ty jsi stříkal přesně co a jakou barvou???
Červen 12, 200817 r Ahoj, na Formanu jsem měl také zatmavená zadní světla sprejem, líbilo se mi to víc než ta oranžová a bílá. Policie to také ocenila, jedno to bylo za 500 Kč a jednou za 1000 Kč. A svítivost byla slabá, hlavně za slunečného dne a v noci při couvání jsem si musel přisvicovat brzdovejma.
Červen 12, 200817 r ZATMAVIT TO SICE MŮŽEŠ, ALE NA STK PRO TO POCHOPENÍ MÍT NEBUDOU, STEJNĚ JAKO PČR.......proč si tedy zbytečně přidělávat starosti......
Červen 12, 200817 r a ty jsi stříkal přesně co a jakou barvou??? Dupli color, barva BLACK, záleží kolik dáš vrstev a z jaké dálky. Z větší to matnilo, z blízka to pak zůstalo lesklé, ale stříkem obě světla nějak na jednou, já dělal jedno a pak to bylo něco to sladit dohromady obě dvě Jinak jsem to kupoval v Baumaxu
Červen 12, 200817 r Neviděl bych to jako špatnej nápad. Já přitmavil jen zpátečku a blikače a co se týče odrazek a světel, tam jsem vůbec nesahal. Myslím, že to trestné není, ale nevím. To je jedno, už to tam mám a určo to dávat dolů nebudu. Sice to jde dalším sprejem, ale líbí se mi to takhle:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.