Publikováno Červen 13, 200817 r Nevíte když budu jezdit převážně delší trasy,na jakou teplotu je OPTIMÁLNÍ PRO MOTOR nechat nastavit přepnutí lpg. Při 35 stupních peněženka zajásá,ale co na to motor?Na felicii jsem měl podtlak Lovtec,takže přepínal ihned po rozjezdu a najel za dva roky přes 60tis. bez problému.Jak to nechat nastavit při sekvenci do oktavie 2.0mpi?Předem díky za postřehy.
Červen 13, 200817 r Já to mám nastavené z montážní firmy při montáži LPG a jak tu psal karel každé zařízení má svoji danou teplotu. Jestli je léto nebo zima neřeším, těch pár ušetřených korun mi netsojí za nějaké problémy. Mám to nastavené podle tabulek výrobce zařízení a jezdím
Červen 13, 200817 r Autor Já to mám nastavené z montážní firmy při montáži LPG a jak tu psal karel každé zařízení má svoji danou teplotu. Jestli je léto nebo zima neřeším, těch pár ušetřených korun mi netsojí za nějaké problémy. Mám to nastavené podle tabulek výrobce zařízení a jezdím Mě právě zajímá,jestli je to lepší s vyšší teplotou(třeba 50-70),nebo to můžu nechat nastavený dle montážní firmy.Asi to přeháním,ale todle auto je holt mazel
Červen 13, 200817 r Já ani nevím na jakou teplotu to mám nastavený. V zimě žádný problém, v létě taky. Mám zasadu-pokud vše funguje tak do toho nerýpu
Červen 13, 200817 r Mě právě zajímá,jestli je to lepší s vyšší teplotou(třeba 50-70),nebo to můžu nechat nastavený dle montážní firmy.Asi to přeháním,ale todle auto je holt mazel nieco o teplote je napisane tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47323 myslim, ze karel.lpg to tam velmi dobre a pochopitelne vysvetlil
Září 23, 200817 r Mám takú závadu ......skuste poradiť. Ráno sadnem do auta otočím klúčikom, krásne naskočí, motor beží ako hodinky. Zrazu v priestore motora niečo cvakne, ako dáke relé a motor začne íst ako traktor a zdochne. Ked bolo teplo tak to nerobilo. A potom už nejde za toho sváka natočit.Musím počkať a dlho točit, točiť až naskočí. Mohlo by to byt nastavením tej teploty prepnutia? Fabia 1,4 50KW r.v.2002, LPG BRC / neviem momentalne typ, ale ten starší, motáž v r. 2004/ Ďakujem
Září 23, 200817 r mam ten isty typ motora a aj system BRC teraz ked sa ochladilo, mi to zvykne po starte zdochnut, nastratujem idem potom sa to ma samostatne prepnut a ked to prepne tak bum, otacky dole pod 500 a zdochne s nastartovanim potom mam mensie problemy ako ty, celkom mi to ide, moje riesenie, je len take, ze pri prepnuti musim sledovat otacky a ked prepne tak to podrzim v otackach, vtedy mi to nezdochne bol som aj v servise a tam mi akurat nastavili nejaky cas na 8ms ale netusim co to je, kazdopadne mi to nepomohlo zmes mam zmeranu a ta je dobra, vyskusaj to prepnut neskor ked uz bude teplejsi motor alebo ako ja, skus ho podrzat po prepnuti v otackach, to cvaknutie v motore je prepnutie na plyn
Září 23, 200817 r Pred chvílkou som to písal aj Karlovi, zdá sa že sa rozumie, snád poradí......Mňa to hnevá, lebo niekedy ide na aute aj moja priatelka a používame ho hlavne na podnikanie a ked to skape jej..tak si nevie rady.
Září 23, 200817 r karel je dobry, ak bude vedet urcite ti dobre poradi a viem, je to dost neprijemne a hlavne pre polovicky poznam to ak nieco zistis tak to sem napis, poucime sa vsetci
Září 23, 200817 r To ti přepne samo bez přidání do plynu? jaký máš v motoru je přepínač? BRC? Pokud ano a v motoru je ŘJ Just tak jsi pravděpodobně rozšteloval přepínací práh, stane se to tak, když se nechá dlouho zapnutý klíček tak se jednotka přepne do stavu programování a pak když párkrát klikneš přepínačem tak se to pěkně rozšteluje- ale to je jen pro BRC a starý typ ŘJ, jinak nevím, málo informací...
Září 23, 200817 r mne to nechcelo udrzat volnobeh, ked bola spinava skrtiaca klapka. po vycisteni a zmazani adaptiv. hodnot bolo dlho vsetko O.K. terazky po 10 000 km je to tu zase. ale mne sa neozyva ziadne cvaknutie relatka.
Září 23, 200817 r No normálne to naštartujem,pradie ako kocur. Nič nerobím nepridávam, stojím na mieste/ a sedím v aute/asi po cca 5 - 10 sec,...cvak/ pesne taký istý zvuk ako, ked prepne pri zvýšení otáčok na LPG, /ale vtedy mi zasvieti zelená ledka pri prepínači LPG- Benz./.... a potom mi motor rozdrgluje...drg...drg...drg....a kaput. Aaaa..potooom možeš točíííít a točíííít,/ normálne na benzín,alebo LPG- je mu to jedno, až zase začne pomaly naskakovat, musíš jemne narábat s plynovým pedálo, lebo ak to preženieš, alebo pridáš málo...zase.....drg... drg... Aaaaa...kaput.Potom ak sa ti podarí pohnut.je dobre, ale pozor, lebo ked prideš do blízkej križovatky, samozrejme že akurát pojde jedno auto, ktorému musíš dat prednost...drg.....drg..drg...a puf. Za tebou 5 aut, vsetci sa ponahlaju do práce a teraz ukáž co vieš.....ešte, že to má to tlačítko, ked svietia vsetky 4 smerovky. A ted Karle raď...vdaka
Září 23, 200817 r napis kde chodis do servisu? asi by bolo dobre s tym ist tam a pichnut to na pocitac, mozno by pomohlo vynulovanie a znovunastavenie a inak ti auto taha? ja som mal podobne problemy a navyse mi auto nechcelo tahat, tak mi vymenili splynovac a znovu vsetko nastavili, odvtedy sa to trocha ustalilo a je to dobre, skusil by som na tvojom mieste asi ten servis navstivit
Září 23, 200817 r mam nastavene v servise na co nejniz to jen lze, dale by se musel vyradit tepl. cidlo a nahradit ho bud odporem, ale nten si musim vypocitat sam nebo potenciometrem, ktery si mohu jak chci regulovat. Kamarad tam dal odpor a po nastartovani do cca 5 vterin se prepne na plyn. Jezdi cca 3 az 4 km do prace a v zime mu to furt jezdi na benzin takze zadna uspora nebyla. Znam vozitko ktere ma nainst. LPG uz od vyroby a tam se to prepina ihned po nastartovani Upraveno Září 23, 200817 r od Host
Září 24, 200817 r Drozdi: a coz takhle zkusit startovat na benzín a nějakou dobu po rozjezdu jet na benzín (dejme tomu, než se motor trochu prohřeje a rafika teploty se "odlepí" od spodu) a pak teprve přepnout na lpg? Nezkoušel jsi? Možná by to provizorně tvé problémy vyřešilo, tedy alespoň do doby než ti to v servisu dají do kopy....
Září 24, 200817 r Samozřejmě, že když to necháš na benzin a přepneš to třeba za 10 minut ručně tak to zřejmě pojede bez problémů, u tebe jsem se nedověděl jaká elektrika, pokud tam máš Just, tak ho sám nenastavíš, pro ostatní, teplota se nemůže do nekonečna snižovat, když má auto 90 stupňů tak na red. je třeba je 60- odběr plynu, když se sníží teplota třeba na 20, po startu a přepnutí a přidání se motor zahlcuje a reduktor má tendenci zamrznout, pak má problém se vůbec ohřát, čím větší výkon, tím hůř,takže spotřeba větší/špatně odpařený plyn a nebezpečí poničení motoru/, a když motor zdechne tak to pak nejde ani na benzín, jasně, startuješ na benzín a ze zmrzlého reduktoru se odpařuje plyn- bohatá směs, auto nestartuje... Za éry 120cítek jsem tomu říkal "efekt veterináře"...... ráno sedl do auta, nastartoval/na plyn/, popojel 500m, vypnul auto, šel se podívat s sedlákovi,za chvilku popojel 2 km do další vsi, tam zas vypnul, tam to samé, pak mu auto nestartovalo a už volal, že auto nestartuje, stalo se to, že reduktor odběrem a neohřátím prostě zamrzl, to samé se děje při snižování teploty pro přepínání, min. je 30 stupňů, BRC má 40, ale zase po té době automaticky přepíná při volnoběhu....
Září 24, 200817 r Počkej Karle...a jak zistím jakou tam mám elektriku?? Malo by to být nekde v papírech, nebo je to napsaný na nejaký části splynovače, nebo na tých černých skrýnkach co mám uložený pri baterke???
Září 24, 200816 r Teraz momentálne neviem, aký /názov/ či je to Just. Teraz je už von tma. Ale jedno viem iste...Že sú to 2 krabičky a myslim si že su navzajom prepojene/ak si dobre pamatam/, ktoré som mal už raz pokazené, su na nich konektory z ktorých idu kabliky. Z každej jednej na 2 valce.Vo vnutri je relatko a ešte " čosi" ...a to ralatko mi raz zostalo prilepene a auto mi šlo len na LPG a na benzín nie. To bola tiež dobrá sranda.....
Září 25, 200816 r Samozřejmě, že když to necháš na benzin a přepneš to třeba za 10 minut ručně tak to zřejmě pojede bez problémů, u tebe jsem se nedověděl jaká elektrika, pokud tam máš Just, tak ho sám nenastavíš, pro ostatní, teplota se nemůže do nekonečna snižovat, když má auto 90 stupňů tak na red. je třeba je 60- odběr plynu, když se sníží teplota třeba na 20, po startu a přepnutí a přidání se motor zahlcuje a reduktor má tendenci zamrznout, pak má problém se vůbec ohřát, čím větší výkon, tím hůř,takže spotřeba větší/špatně odpařený plyn a nebezpečí poničení motoru/, a když motor zdechne tak to pak nejde ani na benzín, jasně, startuješ na benzín a ze zmrzlého reduktoru se odpařuje plyn- bohatá směs, auto nestartuje...Za éry 120cítek jsem tomu říkal "efekt veterináře"...... ráno sedl do auta, nastartoval/na plyn/, popojel 500m, vypnul auto, šel se podívat s sedlákovi,za chvilku popojel 2 km do další vsi, tam zas vypnul, tam to samé, pak mu auto nestartovalo a už volal, že auto nestartuje, stalo se to, že reduktor odběrem a neohřátím prostě zamrzl, to samé se děje při snižování teploty pro přepínání, min. je 30 stupňů, BRC má 40, ale zase po té době automaticky přepíná při volnoběhu.... Takže Karle, dnes som sa na to pozrel. Elektriku tam mám BRC Modular/aspon tak je to tam napísané...a celé sa to prejavuje takto: Ked idem nastartovat, Prepínač mám v strednej polohe- automatika/ na prepínači je LED/. Zapnem klučik do prvej polohy -Ledka bliká /červená/.Potom naštartujem-ledka svieti .na červeno......motor pracuje pekne na volnobeh, nepridávam plyn...nič nerobím......zrazu cca po 4-5 sec., dačo cvakne v motore, led začne svietit na oranžovo....motor začne drkotat a skape. Potom musím dlho startovať až naskočí a ked naskočí už nič necvaká až poprekročení 2000 otáčok a naskočí zelená ledka........Tak zatial asi tolko...Vdaka
Září 26, 200816 r Modular neni nic, to jen emulator vstřiků, když auto přepne, posílá do ŘJ benzinu signály aby nepoznala, ž estojí vstřikovače, musí tam být ještě něco jiného....
Září 27, 200816 r Modular neni nic, to jen emulator vstřiků, když auto přepne, posílá do ŘJ benzinu signály aby nepoznala, ž estojí vstřikovače, musí tam být ještě něco jiného.... Mal si pravdu, je tam ta krabička a je to JUST. Da sa to zopnutie teploty dako nastavit, alebo s tým mám utekat technikovi????
Září 28, 200816 r Přes PC ve firmě, je to nejjednodušší......lze i přes přepínač, ale to je složitější, chce to praxi,jinak se to může rozdrbat ještě víc.
Září 28, 200816 r drozdi, kam chodis do LPG servisu ? lebo najst spolahlivy, alebo aspon dobry servis pre BRC je problem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.