Prochaine Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Docela sada fakt nepotěší. Můžu se zeptat do jakýho servisu si to v Brně dával? A případně jakou máš pojištovnu a jak se k tomu staví.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Dlouho jsem se tu neukázal, tak píšu až se zpožděním. Nakonec byla celková výše škody něco málo přes 160 klacků (těch 50 padlo na práci). Policajtům musim poděkovat, že protokol stihly udělat ještě před opravením auta (která trvala bez pár dnů 2 měsíce). Jinak jsem to měl v ROS autocentrum Brno. Celkem pohoda a spokojenost, ale před předáním neumývají auta:-( Pojišťovnu mám ČP. Ta žádné problémy nedělala, akorát jim tentokrát trvalo asi 5 dnů od dodání veškeré dokumentace, než poslali prachy do servisu, abych s tim mohl odjet. Fakt radost. Od té doby mám najeté 3k km a zatím ani nic nevrže. Akorát některé plasty už nelícují tak, jak bych si přál :-( Každopádně přejímací technik v servisu mi říkal, že mám štěstí, že sem to auto neviděl odmašlené... že už bych ho pak určitě nechtěl. Holt výměna komplet elektriky. Aspoň mi při tom vyměnili náplň klimy a brzdovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Gogon: díky za infa.. Z ROSu máme auta ale už tam nejezdím.. (nemaj vlastní zázemí.. dělají to dodavatelsky s jinýma servisama.. a celkově nepatří mezi nejrychlejší-což ovšem neznamená, že jsem s něma nespokojenej) Jinak PU řešíme platbou z naší strany (ať nemusíme čekat na auto) a pak čekáme na pojištovnu.. Ale teda ta cena je solidní noooo Tak mnoho dalších štastných KM Za tu náplň a brzdovku si něco účtovali? nebo to hodili do nákladů pojištovně.. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Bohužel ty náplně si, dacani, účtovali zvlášť Jinak normálně jezdím do VistaCaru v Hodoníně a tam jsem moc spokojený. Holt mi tu ŘJ ukradli v Brně, tak jsem hledal něco, co je zhruba nejblíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Gogon: můžeš mi kdyžtak klidně přes PM hodit ceny, kolik si zaúčtovali za tu klimu? Rád bych to porovnal s tím kam jezdím teď (měli by tam být levnější).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.