Přejít na obsah

Přestřížený kabel

Gogon

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Dlouho jsem se tu neukázal, tak píšu až se zpožděním.

Nakonec byla celková výše škody něco málo přes 160 klacků (těch 50 padlo na práci). Policajtům musim poděkovat, že protokol stihly udělat ještě před opravením auta (která trvala bez pár dnů 2 měsíce). Jinak jsem to měl v ROS autocentrum Brno. Celkem pohoda a spokojenost, ale před předáním neumývají auta:-( Pojišťovnu mám ČP. Ta žádné problémy nedělala, akorát jim tentokrát trvalo asi 5 dnů od dodání veškeré dokumentace, než poslali prachy do servisu, abych s tim mohl odjet.

Fakt radost. Od té doby mám najeté 3k km a zatím ani nic nevrže. Akorát některé plasty už nelícují tak, jak bych si přál :-( Každopádně přejímací technik v servisu mi říkal, že mám štěstí, že sem to auto neviděl odmašlené... že už bych ho pak určitě nechtěl. Holt výměna komplet elektriky. Aspoň mi při tom vyměnili náplň klimy a brzdovku <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gogon: díky za infa..

Z ROSu máme auta :) ale už tam nejezdím.. (nemaj vlastní zázemí.. dělají to dodavatelsky s jinýma servisama.. a celkově nepatří mezi nejrychlejší-což ovšem neznamená, že jsem s něma nespokojenej)

Jinak PU řešíme platbou z naší strany (ať nemusíme čekat na auto) a pak čekáme na pojištovnu..

Ale teda ta cena je solidní noooo :(

Tak mnoho dalších štastných KM ;)

Za tu náplň a brzdovku si něco účtovali? :D nebo to hodili do nákladů pojištovně..

Editováno: , autor: dadacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...