blondakxxx Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 pěkná autíčka !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jedno foto z dnešního dne....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jedno foto z dnešního dne....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jedno foto z dnešního dne....:-) Sice mám rád smysl pro humor, miluju recesi, ale tady ten bumerang není tak vtipnej. Ale pořád lepší, nežkdyž jsem dnes zahlédl Mazdu RX8 a na zadním kufru měl připevněnu tu imitaci křídla z hliníku, která vypadá jako sušák na prádlo nebo jako anténa na příjem signálu z marsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 pěkná autíčka !! nemas fotku toho roomstera,nebo respektive ,kol co ma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Sice mám rád smysl pro humor, miluju recesi, ale tady ten bumerang není tak vtipnej. Ale pořád lepší, nežkdyž jsem dnes zahlédl Mazdu RX8 a na zadním kufru měl připevněnu tu imitaci křídla z hliníku, která vypadá jako sušák na prádlo nebo jako anténa na příjem signálu z marsu jinak by se mi to auto i líbilo, ale ten bumerang to prostě zazdil a je z toho paskvil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 jedno foto z dnešního dne....:-) Ten kybl tam je pro kolemjdouci na bliti ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Nevím jestli se spíš tenhle úlovek nehodí do sekce parkuji jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Fotene mobilom batmobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 2 Mikl : jde videt ze o kšiltovky v tvem aute neni nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 pěkná autíčka !! ta Brera je kouzelná, kde jsi to fotil? v Liberci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ta Brera je kouzelná, kde jsi to fotil? v Liberci? Já to vidím na Ostravu ale třeba nééé, pššt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.B. Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 tak trochu decentní koncovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Já to vidím na Ostravu ale třeba nééé, pššt Ty znas tak dobre Ostravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 (editace) Ty znas tak dobre Ostravu Dobře já neznám vůbec nic, ale ve škole mně naučili číst (celkem by to bylo divné, kdyby na rámečcích na SPZ bylo napsáno Ostrava a bylo to foceno jinde, no a na první fotce ještě v pozadí stojí auto/starší VITO/ s Ostravskou SPZtkou) No a jinak Kurvinou znám lépe, tedy hlavně házenkářskou halu a lázně Dakrov, něco jsem se tam proti Vám nachytal zápasů a dokonce mám odtud i kamarády(nevím zda znáš nějaké starší házenkáře). Editováno: 20. Září 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 taky přidám něco z ciziny,ač sou to ameriky,je to z Ruska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ruská klasika jako reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Neni to náhodou Sankt Petěrburg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ruská amerika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Neni to náhodou Sankt Petěrburg? jj,tys tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 a jezdí tam i něco od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Jasně že jo.Dokonce v tom prvním autě co máš vyfocené jel můj bratránek co se tam oženil.Docela mazec.Zkusim to najit a dám to sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Rusové škodovky kupuji rádi.Je to pro nich levné auto(střední vrstva samo...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ještě jednou od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Jasně že jo.Dokonce v tom prvním autě co máš vyfocené jel můj bratránek co se tam oženil.Docela mazec.Zkusim to najit a dám to sem... já sem tam strávil loni 4 metry pracovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.