Září 18, 200816 r jedno foto z dnešního dne....:-) Sice mám rád smysl pro humor, miluju recesi, ale tady ten bumerang není tak vtipnej. Ale pořád lepší, nežkdyž jsem dnes zahlédl Mazdu RX8 a na zadním kufru měl připevněnu tu imitaci křídla z hliníku, která vypadá jako sušák na prádlo nebo jako anténa na příjem signálu z marsu
Září 18, 200816 r Sice mám rád smysl pro humor, miluju recesi, ale tady ten bumerang není tak vtipnej. Ale pořád lepší, nežkdyž jsem dnes zahlédl Mazdu RX8 a na zadním kufru měl připevněnu tu imitaci křídla z hliníku, která vypadá jako sušák na prádlo nebo jako anténa na příjem signálu z marsu jinak by se mi to auto i líbilo, ale ten bumerang to prostě zazdil a je z toho paskvil...
Září 19, 200816 r Autor jedno foto z dnešního dne....:-) Ten kybl tam je pro kolemjdouci na bliti ne?
Září 20, 200816 r ta Brera je kouzelná, kde jsi to fotil? v Liberci? Já to vidím na Ostravu ale třeba nééé, pššt
Září 20, 200816 r Ty znas tak dobre Ostravu Dobře já neznám vůbec nic, ale ve škole mně naučili číst (celkem by to bylo divné, kdyby na rámečcích na SPZ bylo napsáno Ostrava a bylo to foceno jinde, no a na první fotce ještě v pozadí stojí auto/starší VITO/ s Ostravskou SPZtkou) No a jinak Kurvinou znám lépe, tedy hlavně házenkářskou halu a lázně Dakrov, něco jsem se tam proti Vám nachytal zápasů a dokonce mám odtud i kamarády(nevím zda znáš nějaké starší házenkáře). Upraveno Září 20, 200816 r od Palo
Září 20, 200816 r Jasně že jo.Dokonce v tom prvním autě co máš vyfocené jel můj bratránek co se tam oženil.Docela mazec.Zkusim to najit a dám to sem...
Září 20, 200816 r Jasně že jo.Dokonce v tom prvním autě co máš vyfocené jel můj bratránek co se tam oženil.Docela mazec.Zkusim to najit a dám to sem... já sem tam strávil loni 4 metry pracovně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.