Publikováno Červen 14, 200817 r 21.6. VIII. tuning, styling & hi-fi sraz Plasy www.bravetuning.cz Je to na trávě,krásné prostředí uprostřed lesů. Jedu s odrostlým potomkem.
Červen 14, 200817 r ritchie: doufám, že se potkáme jedu taky a číslo na tebe snad ještě mám, když sem ti prodával ten zesik
Červen 14, 200817 r Autor Vždyť já vím,pamatuju.Tak aspoň uvidíš,teda uslyšíš jak mě to hraje. Jede se mnou mladá a je jí jako tobě-tak se drž stranou Upraveno Červen 14, 200817 r od ritchie
Červen 16, 200817 r chtěl bych jet také,ale pojedu jen pokud vyrazí více lidí z klubu haha,více lidí Peto nedělej si iluze.leda tak stará parta občas,já byl letos na čtyřech a myslíš,že někdo alespon řekne ahoj,ani hov.o.... Ted v Týnci přišel Radek a Kosina Podbořanacká parta,nepočítám Semiho..........jinak to bylo perfektní,naprostá spokojenost ...
Červen 16, 200817 r Autor Chtělo by to víc lidí,je zase soutěž o nejpočetnější klub, tak lidi vyražte hergot. Bude hezky,krásný výlet. Sraz v 9.00h uprostřed obce Plasy,je tam takové parkoviště u hlavní.
Červen 16, 200817 r haha,více lidí Peto nedělej si iluze.leda tak stará parta občas,já byl letos na čtyřech a myslíš,že někdo alespon řekne ahoj,ani hov.o....Ted v Týnci přišel Radek a Kosina Podbořanacká parta,nepočítám Semiho..........jinak to bylo perfektní,naprostá spokojenost ... jo jo.už to není jako dříve,kdy nás jelo mraky a bylo nás plné parkoviště.dnes není vůbec zájem.měj se fajn a pozdravuj rodinku
Červen 17, 200817 r jo jo.už to není jako dříve,kdy nás jelo mraky a bylo nás plné parkoviště.dnes není vůbec zájem.měj se fajn a pozdravuj rodinku máš pravdu vytratilo se nadšení a to nám zprvu nechybělo,škoda ŠKODA....
Červen 18, 200817 r já pokud bude hezky bych chtěl vyrazit a i sejdu pozdravit musím tě zklamat,já tam nebudu,ale moji lidé tam budou....
Červen 21, 200817 r tak sem tam potkal akorát Bazze a Ritchieho... počasí super, fotky budou v naší klubové galerii, pak hodím odkaz
Červen 21, 200817 r fotečky z tohoto srazu naleznete i u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?...=147&page=1 trocha té zimy v tom parném létě :wink: aby vám nebyla až taková zima, ohřejte se v naší galerii
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.