Jakub David Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 zdarec chtěl jsem se zeptat mám škoda octavia r.v. 2000. Před nastartováním se mi objevi na čítači kilomoetrů servise ISPN a nechce se mi s tím do servisu nevíte co tahle hláška znamená. dik za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Posílá tě to na servisní prohlídku. A co si přečíst návod ? Jinak v OI nejsem doma, ale vsadil bych se, že to tu určitě je, jen hledat a ne hned první příspěvek založit tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 a není tam náhodou insp? To je inspekce po 1 roku, stací vymazat resetem na km. Je to tu popsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub David Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Posílá tě to na servisní prohlídku.A co si přečíst návod ? Jinak v OI nejsem doma, ale vsadil bych se, že to tu určitě je, jen hledat a ne hned první příspěvek založit tohle. Diky moc za rady jsem vam moc vdecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.