Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřeboval by jsem vystředit kapotu, protože už od uchycení jde vidět, že je nahnaná trochu na jednu stranu a pak směrem ke světlům se mezera mezi blatníkem a kapotou zmenšuje a na druhé zvětšuje :aggressive: díky tomu mám i problémy se zavíráním a taky maska je necpaná k jednomu světlu a u druhého zůstáví velká mezera :help:

Mužete mi pomoct, jak to co nejlíp vystředit.... :rolleyes: předem děkuji

Vloženo
Potřeboval by jsem vystředit kapotu, protože už od uchycení jde vidět, že je nahnaná trochu na jednu stranu a pak směrem ke světlům se mezera mezi blatníkem a kapotou zmenšuje a na druhé zvětšuje :aggressive: díky tomu mám i problémy se zavíráním a taky maska je necpaná k jednomu světlu a u druhého zůstáví velká mezera :help:

Mužete mi pomoct, jak to co nejlíp vystředit.... :rolleyes: předem děkuji

Povol zamok prednej kapoty a posun ho do tej strany kde mas siroku sparu. Este sa to da doladit na uchyte prednej kapoty(oko) ktore zapada do zamku. :) :) :) :)

Vloženo

díky, už se mně to povedlo :)

ale přestalo fungovat čidlo ve dveřích od řidiče, které signalizuje otevřené dveře, asi to bude jen nějaký špatný kontakt, ale co jsem se tak díval, budu muset sundat tapec, aby jsem se k tomu dostal

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...