bernys Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Prosím potřeboval bych radu,nemůžu rozchodit CD měnič v navigaci DX Připadá mi jako by navigace CD měnič neviděla,nikdy jsem to neviděl v provozu tak nevím jestli něco nedělám špatně.Kolonku CD (v navigaci) vůbec nemám jakoby aktivní bylo by možné že je to špatným zapojením? Díky i za malou radu,názory,protože já jsem na švesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 zkontroluj uzemění CD changeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 zkontroluj uzemění CD changeru Jsem trochu kopito uzeměním myslíš - pol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 kostru,tedy- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.