Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No, když sem viděl některý individua, co maj za popelnice a říkaj tomu tuningový auta a jak s nima dělaj bordel tady po městě, tak se jen modlim, že zrovna v tu dobu tam nikdo takovej nebude a nestane se tam nic hroznýho. Už se na ně těšim :)

Vloženo

tyjo já nevim, podle mě to je prostě pouťová atrakce a ne sraz upravenejch aut

samo chápu že sprinteři se vyřáděj, ale to okolo je hruza :feve: (pár pěknejch aut a zbytek jen hromada sajrajtu a spousta debílků!!!!)

Vloženo
tyjo já nevim, podle mě to je prostě pouťová atrakce a ne sraz upravenejch aut

samo chápu že sprinteři se vyřáděj, ale to okolo je hruza :feve: (pár pěknejch aut a zbytek jen hromada sajrajtu a spousta debílků!!!!)

..no vidis a ja sem zase stastnej ze mimon bude... uz me nak neba ty lidi co kolem aut jen litaj a 5x dene lestej a skoro s tim ani nejezdej, pak slouzej autu a ne auto jim.... s autem musi bejt i zabava a kdyz tunim tak to musi taky i jezdit ! ... jinak samodrejme taky nemam rad tu spoustu dementu co se tam jednou jen ozrat a delat bordel.... se hned poznalo kdo to mysli s autama vazne kdyz jeste byl HSM v mimoni tak se vzdy sesli uplne jiny lidi...

Vloženo

Mimoň je dobrá. Já se chci bavit zachlastat k tomu auta kuny.... Sprinty (teda jen se dívám bo s mejmm chcíplejma 66kw bych neporazil nikoho)

Spousta stánků z jídlem, chlastem. Večer párty kuny lol

Blbečci mě jsou u prdele lol .

Vloženo

Jenže kvůli jednomu idiotovy nesmíš odsuzovat celej sraz.

Tohle se může stát všude na každém srazu kde je asfalt. Tomuhle nešlo zabránit.

Tomuhle blbečkovi nikdo neměl dát vůbec řidičák.

Vloženo

To neodsuzuju, ono jich je tam víc. Zabránit tomu jde, odělit pojíždející auta od lidí a stanů - stejně jako při sprintech, ale hezky úzký uličky ;)

Nevim, osobně na válkách nic nevidím ;)

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...