Publikováno Červen 20, 200817 r Snad jsem s tématem ve spravných fochu.. Chci se zeptat na zkušenosti s lepením dekorů v interiéru, a to ať od Milotecu nebo od PreWoodecu (přijde mi hezčí). Na obrázkách to mají přesně padnoucí a i dobře vypadající, jenže nikde jsem nenašla fotku tzv. live. Takže?
Červen 20, 200817 r Já bych do toho teda nešel. Vždy bude poznat že je to samolepka. Lepší řešení a myslím že i levnější je nechat to stříknout barvou.
Červen 20, 200817 r Autor Právě to si myslim taky, že to nemůže být tak dokonalý, že nebude vidět, že je to nálepka Upraveno Červen 21, 200817 r od davon citace posl. prispevku neni nutna, je dokonce zakazana!
Červen 21, 200817 r Ja to mam vo fabii a paci sa mi to vyse ako nastriekane...vec nazoru. Lubi sa mi, ze je to vystupene a zakryva to cely tvar, myslim tym, ze od milotecu mi to presne licuje, pokial to tak nalepis samozrejme....
Červen 23, 200817 r Autor Zvítězí nejspíš přestříkání do barvy karoserie (9460) nebo do nějaký stříbrný. Zajímaj mě vaše názory! před: po:
Červen 24, 200817 r Mno já bych do toho nešel, nechal bych to tak jak je. K tomu L&K mi to nějak nesedí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.