laky911 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Tak mi taky prdla stahovačka v zadních dveřích. Mám předface. Nechtělo se mi kupovat novou stahovačku, ani bazarovou za 500kč ne tak jsem se stavil do škodovky. Koupil jsem si face vodící plast stahovačky, stojí 36kč a faceliftový držák skla ten vyšel na cca 240kč. práce tak na hodinu, s tím, že jsem musel převinout a narovnat lanka stahovačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Ahoj, měl bych prosbu, měnil jsem teď zadní stahovačku, to ještě bylo v pohodě. Teď jsem začal měnit přední u řidiče, nicméně mi u nové stahovačky vypadl ten šnek , kde je lanko navázané. Tudíž jsem to nějak namotal zpět , aby mi to zase nevypadlo, problém je že ho musím ještě přehodit kolem kolečka co je na obrázku, a to mi prostě nejde. Nevíte jak to tam dostat? Tahal jsem lanko jak to šlo, ale nejde.. Díky moc za jakoukoliv radu Editováno: 22. Srpen 2013, autor: ribac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.