holub Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 priatelia, potrbujem info. co treba urobit aby sa mi pri nastartovani zasvietili aj svetla na O1 r.v.2003? Kamarat ma peugeot307 a stači mu dať len 2 ks rele do poistkovky a svieti. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 na konektoru přepínače světel propojit pin 8 s pinem 6 a rozsvítí se ti přední mlhovky po zapnutí zapalování (denní světla),nebo se pordává relé automatického rozsvěcení světel,což u nás vyjde asi na 500kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoh Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 priatelia, potrbujem info.co treba urobit aby sa mi pri nastartovani zasvietili aj svetla na O1 r.v.2003? Kamarat ma peugeot307 a stači mu dať len 2 ks rele do poistkovky a svieti. dík mozes si aj urobit sam navod je tu http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.