Ondras77 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Jasně, že si můžeš dokoupit na tu Wifinu modul, já to myslel jako ze základu.... Xbox do budoucna planuje i externi BR.... Myslel sem jako v pristroji oboji... A to rozsireni to je zajimavy, to sem vubec netusil, to lze i u nás? Zas takový zkušenosti s tim nemam... A ta wifi jenáhodou praktická věc i na konzoli... Nemusíš mít doma vůbec počítač a máš net, koupíš ap a jedeš kdekoliv v domě..... Editováno: 9. Červenec 2008, autor: Ondras77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Wi-fi ... k cemu ti je wifi na konzoli ? mužeš hrát online třeba COD4 atd bych hral určitě Já mam svoji wifinu tudiš no problem :-) to se mi pravě líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Kabel je kabel a pri online hrani je kazda ms dulezita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 To jo, ale jen tak tam tu Wi-Fi ty chytrý hlavy nedávaj, co myslíš? Ja kolikrat neco doma hraju na ntb přes wifinu a odpovídá to celkem solidně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ja nerikam, ze to neodpovida slusne, ale proste oproti kabelu tam je v odezve rozdil. Samo zalezi kde mas apcko kde mas booka/comp/konzoli jak daleko od seve jakej je signal Ale pokud jde o hrani, je pro me kabel jasna volba ... aneb kazda ms dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 na konzoli je to fuk , pokud nepouzivas mys tak nez se na tom blbxm gamepadu vubec otocis tak ms sem ms tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Je videt, ze si nikdy nebyl hardcore hrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 naopak spis znam neohrabanost konzoli , apropo hral sem prvni ligu css tweetak to vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak prave proto ti musi byt jasne, ze na odezve zalezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no vzdyt to povedam na odezve sice zalezi ale nez se s tim blbym gamepadem otocis tak to mezitim tech par ms dozene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Proto hraju na PC Teda spis hral sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 nerikej ze uz si to taky vzdal me uz toho moc neba ale jeste si nekdy rad zasmazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Me ted neba nic Cekam ale na Diablo III, Fallout 3, Stacraft 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ja chci konzoli bavila me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Konzole sou pro decka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Já jsem ještě děcko a budu uživat dokuď mužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 tak to si porid wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Wii nechci:D jdu do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 az pojedu kolem prijdu si k tobe zaparit treba mgs 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dovolte abych přispěl i já. Také jsem vedl tento litý boj s kámošem..co je lepší...Do dneška jsem si myslel, že je lepší PS3, ale přesvědčil mě o opaku...hned vám dokážu jak. přečtěte si tyhle članky a koukněte na video: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31888 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31598&r=se http://games.tiscali.cz/reviews/fallout3rozdily/index.asp 1.všechny 3 články se shodují v tom, že Xbox má lepší grafiku oproti PS3 jelikož v hrách má zaplý stále 4xAA(anti aliasing = vyhlazovaní stran) ...Viz video... 2.PS3 i když je tabulkově 2x silnější než Xbox nedosahuje takového vykonu ve hrách..viz věta výš.. 3.Pokud nejste vyloženě fandy bluray formátů je ta mechanika k ničemu. nehlěde na to, že se to moc nechytlo. 4.Xbox stejně jako PS3 nabízí různé varianty těchto konzolí. od velkých disků až po příslušenství. 5.Xbox je stále o X tisíc levnější než PS3 (i verze elite - 60gb cca o 2,5tis míň) 6.Na základě několika video recenzí bylo zjištěno, že hraní online přes PS3 má výrazně větší latency (lagy= odezvu) než Xbox... 7.Až na pár vyjímek obě konzole mají vydané stejné tituly =stejný výběr ..... btw...byl tu vznesen dotaz jak dlouho vydrží joystick... PS3 ... 30hod .....a má dosah 70stop ..nabíjí se cca 15min Xbox ... 40hod ... a má dosah 35stop nabíjí se cca 40hodin (je to na baterky...) To je asi tak vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.