Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak ty poslední dvě snad aji někam dovez, né ;)

pěkné foto, škoda že lidi neumím

kdybys hledal partáka na krajinky, rád se přidám, samotnýho mě to nebaví a D70+sigma17-70+Nikkor 70-300 zahalí v brašně

tak ta první holčina s tou Fábií je prostě nádherná :palec2:

• Autor
tak ta první holčina s tou Fábií je prostě nádherná :palec2:

Díky :):kol-17: ale dopředu dodávám, že je zadaná, a lehce náročná lol ale jako kamoška je krutá :smich: je to sestra mýho best kamoša..

Možná bych je sladil nějak víc k sobě, ale to nebylo cílem.. vyfotil jsem to jenom tak "na bok" páč už jsme měli 300 fotek z jiné lokality lol;)

Romčo: když ony sou skažené až moc moc moc :prc::smich:

JIme: když já právě zase nikdy moc na krajinky nebyl :feve: jenom takové náhodičky, co jsem hodil na ukázku v Brně.. a ty "ranní" opary a mlhy :) těch se pár povedlo, ale cíleně to nehledám. Západy slunce by byly pěkný, ale jako to si hází barvy jaký chceš, ne jaký vidíš, proto jsem se "dal" spíše na tu portrétní foto. Taky mi 70-300 zahálí na stolečku.. ale mám ju od Tamronu, Nikor se mi zdál moc drahej.. sice je tižší, ale to na dlouhý sklo myslím není cílem :D mít stabilizaci, nezlobím se, ale zase bych si přidal jednu nulu za cenovku :smich:

• Autor

Krozo: rád bych je někam vzal, ale ..

Hele, dada nehraje tahle šipky? Jinak fotos pěkný, ale na můj vkus spíš málo aut než oblečení ...

• Autor

Penta no Barča šipky hraje :) ale nevím jestli závodně nebo jak to má.. a hlavně já se ukázal po měsíci a půl ve své oblíbené šipkařsko/kulečníkové herně, takže nevím :( ale nevylučuji to.

Sorry za OT: ještě řekni, že je to v NL na Kamínkách a mě jebne ... :D

Upraveno od pentadius

• Autor

Nevím jestli Kamínky, ale mám dojem,že to tam je jediná herna, takže jeb tě :p jak je to Brno maličký :kol-18:

• Autor

Máro OT to není, to víš ;)

Jsem psal sáhodlouhej příspěvek a padl net :( tož nic.. už si to nepametám a příště asi Barunku proberem lol

Pěknou diskuzi jsem tady rozpoutal...

• Autor

Forum je od diskutování ;)

Tak nahod další fotky at je o čem diskutovat! :p

xxx

• Autor

Odkud to je Tome?

Nevím proč, ale zdá se mi to všecko nějaký umělý.. (o pravosti nepochybuji), ale víš jak.. i když 2 pozadí jsou umělé, že :smich:

dada: je to ze ZOO Dvůr Králové. Jen ten mamut je umělý :)

Taky mi to přijde bud umělé a nebo upravované...

kdepák, nic jsem s tím nedělal. Jak jsem to stáhnul z foťáku, tak je to tady.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.