krozo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak ty poslední dvě snad aji někam dovez, né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 pěkné foto, škoda že lidi neumím kdybys hledal partáka na krajinky, rád se přidám, samotnýho mě to nebaví a D70+sigma17-70+Nikkor 70-300 zahalí v brašně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak ta první holčina s tou Fábií je prostě nádherná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak ta první holčina s tou Fábií je prostě nádherná Díky ale dopředu dodávám, že je zadaná, a lehce náročná ale jako kamoška je krutá je to sestra mýho best kamoša.. Možná bych je sladil nějak víc k sobě, ale to nebylo cílem.. vyfotil jsem to jenom tak "na bok" páč už jsme měli 300 fotek z jiné lokality Romčo: když ony sou skažené až moc moc moc JIme: když já právě zase nikdy moc na krajinky nebyl jenom takové náhodičky, co jsem hodil na ukázku v Brně.. a ty "ranní" opary a mlhy těch se pár povedlo, ale cíleně to nehledám. Západy slunce by byly pěkný, ale jako to si hází barvy jaký chceš, ne jaký vidíš, proto jsem se "dal" spíše na tu portrétní foto. Taky mi 70-300 zahálí na stolečku.. ale mám ju od Tamronu, Nikor se mi zdál moc drahej.. sice je tižší, ale to na dlouhý sklo myslím není cílem mít stabilizaci, nezlobím se, ale zase bych si přidal jednu nulu za cenovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Krozo: rád bych je někam vzal, ale .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hele, dada nehraje tahle šipky? Jinak fotos pěkný, ale na můj vkus spíš málo aut než oblečení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Penta no Barča šipky hraje ale nevím jestli závodně nebo jak to má.. a hlavně já se ukázal po měsíci a půl ve své oblíbené šipkařsko/kulečníkové herně, takže nevím ale nevylučuji to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Sorry za OT: ještě řekni, že je to v NL na Kamínkách a mě jebne ... Editováno: 21. Duben 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nevím jestli Kamínky, ale mám dojem,že to tam je jediná herna, takže jeb tě jak je to Brno maličký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Máro OT to není, to víš Jsem psal sáhodlouhej příspěvek a padl net tož nic.. už si to nepametám a příště asi Barunku proberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pěknou diskuzi jsem tady rozpoutal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Forum je od diskutování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak nahod další fotky at je o čem diskutovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Odkud to je Tome? Nevím proč, ale zdá se mi to všecko nějaký umělý.. (o pravosti nepochybuji), ale víš jak.. i když 2 pozadí jsou umělé, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 dada: je to ze ZOO Dvůr Králové. Jen ten mamut je umělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Taky mi to přijde bud umělé a nebo upravované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 kdepák, nic jsem s tím nedělal. Jak jsem to stáhnul z foťáku, tak je to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.