Publikováno Červenec 11, 200817 r Koupil jsem si "nové" auto, ale mé současné octavie se nechci zbavit, proto zůstane v rodině a bude s ní jezdit má nastávající manželka. Jí se ale nelíbí barva, a je třeba přiznat že po lakování po 2 drobných nehodkách (lakovány levé přední dveře + práh a pravé zadní dveře) je to poznat a tak uvažuji o celolaku. Může mi někdo z vás dát tip na nějakou slušnou lakovnu? Hlavně mi jde o to, aby se s nima dalo dohodnout, auto si odstrojim a tim bych chtěl ušetřit. Mám teď dost času, protože mě zaměstnavatel nařídil dovolenou, kterou musim vyčerpat předtím než budu v září končit a tak bych se tim odstrojením aspon zabavil. Díky za tipy. A máte někdo zkušenosti s cenou? Sice nouzí netrpím, ale ve škodovce mi hodili cenu okolo 55 tis a to bych nerad. Praha a okolí 100 km, ale není podmínkou, na podvalu to hodim kamkoli. Díky
Červenec 11, 200817 r Ahoj můžu ti sehnat komplet lakování + práce do 30 tis (je to komlet za vše ) Upraveno Červenec 11, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 11, 200817 r Ta cena je za metlu ? kolik vrstev bezbarveho laku ? a jak je to s kvalitou prace a misto kde jsou tihle lakyrnici ?
Červenec 11, 200817 r No je jasný že když budeš chtít měňavku tak ta cena bude jinde Jak jsem psal mrkni se na fotky s z Vysokého Mýta je tam passat a bmw cabrio a obě stříkal tenhle člověk Dovod editacie: citovanie predchadzajuceho prispevku Upraveno Červenec 11, 200817 r od olisoft
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.