Červenec 31, 200817 r Autor jeste me napadlo, na aukro.cz jsou uplne novy kola z oIIrs bez gum za 9500, nebylo by lepsi koupit podlozky na zmenu roztece a hodit tam z dvojkovy octavky, nebo je to blbost?? diky
Srpen 1, 200817 r No tak to by vypadalo dobře, ale jsou to už 18" a do techničáku je nezapíšeš, už je problém napsat 17" RS Spidery!
Srpen 1, 200817 r Ty kola se mi taky nelíbí. Jedině Spidery nebo Speedline jsou super. Prostě co je original, to většinou vychází taky jako ta nejlepší varianta. Nepochybuju o tom, že na těch kombinacích pracujou designéři, kteří tomu rozumí rozhodně víc než my, když dělají vylepšení RSek... Jsem proti SKORO všemu tuzingu, ty auta to jenom kazí A souhlasím s luke.bean, spíš každej blbec dělá ze svýho slabýho dízláka RS a pak machruje :-D pořiď si opravdové RS a nemel hlouposti o kolech:-) Kluci,tady jsme v Octavia clubu a vylepšujeme si tu svá auta k obrazu svému a pomáháme si. Jestli je podle tebe každej,kdo má slabé Tdi blbec protože má RS look a spidery,tak přijeď na sraz a vysvětli to všem co nemají origo RS. Je to skoro celý klub. Snad jsme všichni ma stejné lodi-ne? Simply Clever.
Srpen 1, 200817 r Nejlepší je na takové přispěvky "kolegy" nereagovat a nechat je vykecat...a jestli mu 118kW přijdou jako "slabé TDi" tak potom se tomu tiše směju.R. Upraveno Srpen 1, 200817 r od Romariooo
Srpen 7, 200817 r Hosi,to jsou zase debaty jednou.. lol Rafek88: Luke.bean Ti to napsal dobre...Kazdemu se libi neco jineho..Nekdo ma rad tohle a nekdo tamto..Rozhodnuti je opravdu jen a jen na tobe..Halda lidi ti tu rekne,at koupis 17" spidery,ze nic lepsiho neni a druha halda rekne opak..Ja osobne bych spidery taky nechtel jen kvuli tomu,ze je ma kde kdo..jinak designem jsou to kola opravdu hezky.. A k debatam o RS naraznicich..Taky nemam rad RS narazniky nebo spis RS look tam,kde nepatri,resp u lidi,co si mysli,ze kdyz ho tam maji,ze je to hned RS,ale vzdy me potesi,kdyz si nekdo s TDI 66kw mysli,jak mi da,ze mam taky jen naraznik a pak mu pekne fouknu.. lol Druha stranka je,ze hezci naraznik na OI asi opravdu neni.. Dastax: Zas to musis brat tak,ze ne kazdy ma prachy na to,aby koupil a mel ORS.. Upraveno Srpen 7, 200817 r od Martyp
Srpen 7, 200817 r Druha stranka je,ze hezci naraznik na OI asi opravdu neni.. kecáš,je... sériovej lol
Srpen 7, 200817 r Ritchie a Martyp: Bral jsem to jako protiútok proti tomu máňovi, kterej tady machruje, že Spidery má každej blbec... to jsem rozhodně jako někdo, kdo má orig RS neunesl a prostě jsem tamto musel na jeho adresu napsat, když on to "jen" vzhledově tuní... jestli jsem to přehnal, tak se omlouvám (ale ne jemu)
Srpen 8, 200817 r kecáš,je... sériovej lol Jasny..Myslel jsem jako jinej,nez seriovej,kterej se tam da dat a vypada pekne..
Srpen 8, 200817 r Ritchie a Martyp: Bral jsem to jako protiútok proti tomu máňovi, kterej tady machruje, že Spidery má každej blbec...to jsem rozhodně jako někdo, kdo má orig RS neunesl a prostě jsem tamto musel na jeho adresu napsat, když on to "jen" vzhledově tuní... jestli jsem to přehnal, tak se omlouvám (ale ne jemu) Jo hele v pohode..Me osobne se omlouvat nemusis.. Jinak je pravda,ze na neorig RS ma Spidery kde kdo...Ze jsou na spouste RS je logicky,kdyz je to serie.. Kdyby byly v 18" sam bych o nich uvazoval...Kola jsou to povedeny..
Srpen 12, 200817 r uvažuju o zakoupení těchto kol KOSEI 7*16 Videl jsem na stribrny OI a dobry..Ale kdyz uz,tak 17" aspon.Sam uvidis,ze jestli koupis 16" budou ti za par tydnu maly.. Druha otazka je,jestli je sezenes..KOSEI SPA nabizi jen Brynda v MZB- komunikace,jak s debilem a ochota nic moc a pak na alukola.com,co vim..tam zalezi,jestli je budou mit skladem.. Upraveno Srpen 12, 200817 r od Martyp
Srpen 16, 200817 r Videl jsem na stribrny OI a dobry..Ale kdyz uz,tak 17" aspon.Sam uvidis,ze jestli koupis 16" budou ti za par tydnu maly.. Druha otazka je,jestli je sezenes..KOSEI SPA nabizi jen Brynda v MZB- komunikace,jak s debilem a ochota nic moc a pak na alukola.com,co vim..tam zalezi,jestli je budou mit skladem.. Caues kdyz se tady resi ty kola tak se na neco zeptam jaky nejvetsi kola a s jakym nejmensim ET se daji dostat do O1 blatniku bez uprav? naladuju tam treba 8x18 et 32 s pneu 215x35x18 aniz by mi to nekde drhlo diky za rady z vlastni zkusenosti.
Srpen 20, 200817 r Caues..Ano, rafky 8x18" ET 32 by mely byt bez problemu,pokud auto nebudes snizovat.A pokud jo,staci udajne pouze vyhnout "vybrat" plastove nadkoli vzadu. Co vim,tak je tam mel clen s nickem mikl,tak mu kdyztak napis SZ..A na 8x18" bych dal penu min 215/40 a ne 215/35..To uz by byl moc celkem masakr...S 215/40 by to nemelo drhnout stopro! Takze finalni odpoved zni..Ano,kola tam v pohode jdou..
Srpen 27, 200817 r Vie mi niekto poradit,ci mozem dat na O1 combi disky 8-17 ET 30 a dozadu 9 1/2 -17 ET 35 BORBET T model.vdaka Upraveno Srpen 27, 200817 r od deeper
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.