trafika Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Chci koupit tak 3 roky starou octavii a nevím zda koupit toura combi 1,9TDI nebo II combi 1,9TDI ted mám rv.99 TDI 81 KW 270 000najeto Zaráží mě,že je tour téměř ve stejné ceně ne ji drahší než II octávia jaká je vaš názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 muj názor je, že OI tour nemůže být stejně drahá jako OII. jedině, že by tour byla nadupaná výbavou a OII byla v clasicu. a pokud by to bylo takhle, pak bych asi sáhnul po OI tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To beztak myslel tak, že Tour je novej a dvojka ojetá, ne? Jinak je to pitomost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To beztak myslel tak, že Tour je novej a dvojka ojetá, ne? Jinak je to pitomost. no pitomost to není Podívej se na ojeté octávie rv.05 kolem 360 000Kč a uvidíš,že je tam tour 74KW i II 77Kw a téměř"Shodná"výbava tak nevím ty II se mi zdají větší "padáky"na ceně než octávia I ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 pleteš jabka s hruškama mam pocit. ceny ojetých aut se dost blbě porovnávaj, protože nikdy nemaj shodnou výbavu a stejně km najeto. OI tour je výběhová řada, která se bude prodávat už jenom v nějakých zemích co jsem tak slyšel, takže cenová politika musí bejt jasně nastavená, jinak by si jí nikdo nekoupil. a pokud jsi našel OI tour ojetou ve stejnej ceně jako OII, tak jsou v zásadě dvě možnosti. bud je OII dost vylítaná a OI vyvoněná, nebo si majitel OI nasadil vysokou latku. pokud kupuješ ojetý, koukej spíš po OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 též bych bral OII. Přeci jen je to daleko mladší auto - vývojově. Novější technologie, snad větší bezpečnost při nehodě. A navíc se mi líbí víc než OI. OI je přeci jen už na trhu nějaký pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Každopádně OII protože je daleko jinde než OI po všech stránkách-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Šel bych do O II. Ani chvilku jsme o O I neuvažovali, byt nárokem na prostor splňovali obě.. Už jen díky té technice je O II jasnou volbou.. Jediný co hovoří pro O I je starší celkem jednoduchý desing.. nepřijde mi tak "robustní" jako O II. Ale to je věcí vkusu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Taky OII považuji za technicky vyspělejší, jen je otázka jak dlouho nám vydrží elektronika-OI je v tomto směru jednodušší, což není na škodu věci.Neznám servis, který bez problémů dokáže vyřešit problémy v elektronice pokud nastanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jestli máš na výběr obě tak bych ani jednou neváhal a vzal určitě O2. Novější auto novější technika..... Tourky jsou zbytečně předražené. Kupovat tourku za 360tis. je podle mě blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.