Radek10 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 DD. Chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám Š Octavii 1,9 TDi r. 99 - 81 kW s zadníma i před. brzdovými kotouči.Loni jsem měnil desky i kotouče. Už dvakrát se mi stalo, že při větší námaze při brždění - kopcovitý terén, dochází k nadměrnému zahřívání zadních kotoučů, smrdí a kouří brzdové destičky. Připadá mi to jako zablokované - jako při zatažené ruční brzdě. Mohou to být přidřené písty prasátek ? Děkuji za odpoědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 U mého auta jsem mněl něco podobného ,byly po zatuhnuté(přidřené) vodící kolíky na třmenu.Při brždění se vytáhly ale už se nezatáhly a proto stále přibržďovaly a tím docházelo k zahřívání. Kolíky jsem očistil a promazal od té doby je po problému.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 měl jsi před jízdou zataženou ruční brzdu ? často se stává že se do počkozených lanovodů dostane voda /vlhkost, lanovod bud přimrzne /přirezne poté nedojde k úplnému odbrždění a zadní brzdy přibrždují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.