Publikováno Červenec 20, 200817 r zdravím všechny Mám takový problém,odešla mi regulace na turbu u 1,9 tdi 81kw tak jsem vyměnil hrneček s membranou a po zpětné montáži vše ok jela jako vítr.Druhý den po studeném startu modrý kouř,projedu ji a je to zase ok jede 200 po vychladnutí se to opakuje.Prosím o radu má někdo nějakou zkušenost??? díky všem
Červenec 22, 200817 r zdravím všechny Mám takový problém,odešla mi regulace na turbu u 1,9 tdi 81kw tak jsem vyměnil hrneček s membranou a po zpětné montáži vše ok jela jako vítr.Druhý den po studeném startu modrý kouř,projedu ji a je to zase ok jede 200 po vychladnutí se to opakuje.Prosím o radu má někdo nějakou zkušenost??? díky všem Ahoj, prossím Tě, chci se zeptat na konkretizaci, co to je hrneček s membránou ? Jinak mně motor taky dost kouřil, ale spíš černý dým. Nechal jsem ho vyčistit ultrazvukem a vyměnil žhaviče a teď z výfuku lezou konvalinky... Modrý kouř prý jde , když je v háji turbo..
Červenec 23, 200817 r kdo ti cistil motor ultrazvukem?nebo co ti cistili ultrazvukem?asi turbo ne?kdo ti to tady na zlinsku delal?dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.