Alda1.9tdi Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 zdravím všechny Mám takový problém,odešla mi regulace na turbu u 1,9 tdi 81kw tak jsem vyměnil hrneček s membranou a po zpětné montáži vše ok jela jako vítr.Druhý den po studeném startu modrý kouř,projedu ji a je to zase ok jede 200 po vychladnutí se to opakuje.Prosím o radu má někdo nějakou zkušenost??? díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 mam neco podobnyho je to asi netesnost turba bo me papa olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safrian Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 zdravím všechny Mám takový problém,odešla mi regulace na turbu u 1,9 tdi 81kw tak jsem vyměnil hrneček s membranou a po zpětné montáži vše ok jela jako vítr.Druhý den po studeném startu modrý kouř,projedu ji a je to zase ok jede 200 po vychladnutí se to opakuje.Prosím o radu má někdo nějakou zkušenost??? díky všem Ahoj, prossím Tě, chci se zeptat na konkretizaci, co to je hrneček s membránou ? Jinak mně motor taky dost kouřil, ale spíš černý dým. Nechal jsem ho vyčistit ultrazvukem a vyměnil žhaviče a teď z výfuku lezou konvalinky... Modrý kouř prý jde , když je v háji turbo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 kdo ti cistil motor ultrazvukem?nebo co ti cistili ultrazvukem?asi turbo ne?kdo ti to tady na zlinsku delal?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.