Publikováno Červenec 21, 200817 r Video Valentine ONE vs Beltronics RX65 E : Upraveno Červenec 21, 200817 r od JasteR
Červenec 21, 200817 r Mi to pride jako dost nevypovidajici, oba zareagovali vcas, beltronics o malicko driv, ale u V1 tam pred nim bylo auto ktere stinilo. Navic proc jeden byl vertikalne a druhej horizontalne ?
Červenec 21, 200817 r Autor Mi to pride jako dost nevypovidajici, oba zareagovali vcas, beltronics o malicko driv, ale u V1 tam pred nim bylo auto ktere stinilo. Navic proc jeden byl vertikalne a druhej horizontalne ? ...uplne jednoduse pac V1 ma drzak takhle a RX65 zase svisle... jinak me prekvapil V1 na tom druhym radaru to je opravdu tragedie... jinak neberu to jako test ale pouze pro info .. Upraveno Červenec 21, 200817 r od JasteR
Červenec 21, 200817 r Autor podle mě nic moc srovnání tedy ..muzes natocit lepsi... a pak se pochlub..ostatni to urcite privitaji.. Upraveno Červenec 21, 200817 r od JasteR
Červenec 21, 200817 r Muzou byt pustene oba dva v jednom aute ? Nerusej se nejak navzajem ? Pak by to melo asi vice vypovidajici hodnotu.
Červenec 21, 200817 r Chtěl jsem se zeptat zda ty antiradary mužou být bez obav upevněny na předním skle? Neni to v zákoně? Já myslím,že jsou zakázany nebo se pletu?
Červenec 21, 200817 r mě spíš zajímá,když jedeš třebas 80 kde je povolených 50,antiradar začne řvát,kolik času ti zbývá a tak
Červenec 21, 200817 r Autor Muzou byt pustene oba dva v jednom aute ? Nerusej se nejak navzajem ? Pak by to melo asi vice vypovidajici hodnotu. Prochazel jsem docela dlouho antiradary-forum.com a tam je par videi kde jsou oba navzajem... co vim tak by se nemeli rusit... po procteni ruznych temat jsem dosel k nazoru ze Bel RX65 E ji minimalne srovnatelny v detekci s V1 neli lepsi, ale zato s mensim poctem falesnych poplachu... Upraveno Červenec 21, 200817 r od JasteR
Červenec 21, 200817 r Autor Chtěl jsem se zeptat zda ty antiradary mužou být bez obav upevněny na předním skle? Neni to v zákoně? Já myslím,že jsou zakázany nebo se pletu? ....samodrejme zakazany nejsou... s upevnenim je to stejne jako s prenosnou navi - nesmi branit vyhledu... ..doporucuju zacit zde: http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=420 .... sice se tam jeste moc nemluvi o RX65Euro ten je az od podzima, ale na zakladni otazky to postaci... Upraveno Červenec 21, 200817 r od JasteR
Červenec 21, 200817 r Autor mě spíš zajímá,když jedeš třebas 80 kde je povolených 50,antiradar začne řvát,kolik času ti zbývá a tak ..castu ti zbyva asi tolik na kolik je kvalita detekce tveho antiradaru a jak je rychla tovje noha
Červenec 22, 200817 r No kluci od Policie říkali,že je to tak 70/30 s tím,že 30 je pro úspěšnost.Říkali mi,že jak byli na školení,tak jim tam ten školící říkal,že už dost hodně nehod vzniklo právě kvůli radaru.Dotyčný dupl na brzdu a ten za ním do něj.Takže prvně musíš mrknout jestli někoho nemáš za sebou,pak brzdit a to už asi moc času nemáš
Červenec 22, 200817 r Autor No kluci od Policie říkali,že je to tak 70/30 s tím,že 30 je pro úspěšnost.Říkali mi,že jak byli na školení,tak jim tam ten školící říkal,že už dost hodně nehod vzniklo právě kvůli radaru.Dotyčný dupl na brzdu a ten za ním do něj.Takže prvně musíš mrknout jestli někoho nemáš za sebou,pak brzdit a to už asi moc času nemáš ..kvalitni antiradar ti ukaze bezne kolem 200m i vic, takze v klidu pribrzdis.... problem je spis ..to vam meli rict taky s radarama traffipax treba C Budejicich kde sou na konci obce v poli u znacky a tam se u kuli tomu stalo par nehod, nebo v Melniku u 30let nepouzivaneho prejezdu kde je 30 a jeden cas byly postaveny bez povoleni a dokonce zakrejvaly i znacku prejezd.. aj aj ...nejsou to radary ale spis mitnice ,ktery vydelavaj hlavne soukrome f CzechRadar... lobby program "bezpecna mesta" nema nic spoledneho s bezpecnosti provozu.. Fotky mluvi za vse: Upraveno Červenec 22, 200817 r od JasteR
Červenec 22, 200817 r Autor Mi to pride jako dost nevypovidajici, oba zareagovali vcas, beltronics o malicko driv, ale u V1 tam pred nim bylo auto ktere stinilo. Navic proc jeden byl vertikalne a druhej horizontalne ? Ptal jsem se na ty antiradary a muzou byt dva vedle sebe a nerusi se..
Červenec 27, 200817 r Autor Tady dalsi video o "nedetekci" rozladeneho radaru Ramer (s tim ma nekdy V1 problemy- f=33,369 ) vs RX65 Tady Upraveno Červenec 27, 200817 r od JasteR
Červenec 27, 200817 r Autor Jak jseš s tim spokojený?Já nakonec pořídil Valentine One. Rozmejslel sem to docela dlouho, mluvil sem s par majitelema ktery meli i V1 ale vetsina se shoduje ze RX65 je lepsi... ale ted je zase V1 za luxusni cenu no... ..zatim sem toho moc nenajel takze osobne teprv zkousim..
Leden 8, 200916 r Tak co se týká antiradarů atd tak nej je Beltronics 975 Euro.Tam není co řešit.Co se týká fotek v Mělníku tak se jedná o tzv. indukční smyčky a na to je každý antiradar krátký.Bohužel.
Leden 9, 200916 r No já si myslím že v současné době je nejlepší antiradar právě Valentine One... Můžu se zeptat proč si to myslíš?????? a mluvíš o přenosném nebo Remote. Upraveno Leden 9, 200916 r od řidič Lukyn
Leden 9, 200916 r Autor No já si myslím že v současné době je nejlepší antiradar právě Valentine One... Pevnej urcite, prenosnej byl... uz neni..
Leden 9, 200916 r Mluvím z praxe.Měl jsem oba antiradary a píšu o přenosném.V porovnání s tim Beltronicem má Valentine One mín falešných poplachu.Mě osobně už dvakrát zachránil prachy a body .Ještě jednou podotýkám že to je můj názor a moje odzkoušení obou typu.
Leden 12, 200916 r Jo tak to jo.Ještě záleží V1 vs. RX65 Euro (ne dovoz) potom já můžu zase říct z vlastní zkušenosti že V1 není špatná ale Rx65e je na to lépe.V1 spousty fal.poplachů.(u V1 ještě záleží na verzi )
Leden 30, 200916 r ..kvalitni antiradar ti ukaze bezne kolem 200m i vic, takze v klidu pribrzdis.... problem je spis ..to vam meli rict taky s radarama traffipax treba C Budejicich kde sou na konci obce v poli u znacky a tam se u kuli tomu stalo par nehod, nebo v Melniku u 30let nepouzivaneho prejezdu kde je 30 a jeden cas byly postaveny bez povoleni a dokonce zakrejvaly i znacku prejezd.. aj aj ...nejsou to radary ale spis mitnice ,ktery vydelavaj hlavne soukrome f CzechRadar... lobby program "bezpecna mesta" nema nic spoledneho s bezpecnosti provozu..Fotky mluvi za vse: cau..dnes jsem si koupil beltronics Rx65 euro a hned jsem to byl zkouset na ty radary jak jsou na tech fotkach a nic..neupozornoval na ne..tady ty radary do nebere nebo to mam jen nejak blbe nastavene???diky za odpoved..
Leden 31, 200916 r Ne.Hodně záleží jak máš ten antiradar nastavený.Já to mám nastavené tak že mě to hlásí pouze skutečné měření a nereaguje třeba na informační měření rychlosti co si ted hodně kupují obce a u mistuji před začátkem cedule "obec".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.