Publikováno Červenec 24, 200817 r Nemáte niekto prosím na O2 masku od Milotecu? Ja som ju dal ale niekde urobili "soudruzy z NDR" chybu. Lebo mechanizmus ktorý zaisťuje kapotu, a ktorý sa vystrčí z originálnej masky, nemá kam vybehnúť u masky od Milotecu. Zatial to mám urobené na lanko. Je to naozaj nechutné riešenie, preto by som ocenil nejaký zlepšovák. Ďakujem
Červenec 24, 200817 r Pokud si tak vybavuju..nemá náhodou Milotec u masky a i na stránkách návod, kde se píše, že se ten mechanismus, co se vystrčí z originální masky, prostě v daném místě odřízne a odjišťuje se tak, že se prostě strčí prsty za masku? Zkus počíst
Červenec 24, 200817 r Autor Striekali a montovali mi ju v servise. Keď som si ju objednával, dával som kontakt na predajcu Milotec do škodovky, oni to objednali, nastriekali a namontovali a o to mi zdvihli cenu na aute. Takže ja som si u predajcu preberal auto s maskou Milotec a originálnou maskou v kufri. Návod som ani nevidel.
Červenec 25, 200817 r jiříku ty vole, to tam má bejt to je součást tuningu.. a tys ho to nechal užíznout.. to Cooco: tak a teď vážně: hele Coco, to je prostě všude stejný.. ty servisy to je samej nýmand a lopata.. Upraveno Červenec 25, 200817 r od superfatty
Červenec 26, 200817 r Autor jiříku ty vole, to tam má bejt to je součást tuningu.. a tys ho to nechal užíznout.. to Cooco: tak a teď vážně: hele Coco, to je prostě všude stejný.. ty servisy to je samej nýmand a lopata.. Hlavne že pri tom stáli traja mechanici a rozmýšlali ako na to.
Duben 20, 201312 r Zdar lidi badam badam na netu a nenachazim, proto se obracim na vas. Mel jsem koktu rv 2005 s maskou http://www.milotec-doplnky.cz/milotec-doplnky/eshop/5-1-Milotec-Skoda-Octavia-II/99-2-Predni-partie/5/458-Milotec-maska-s-cernou-mrizkou-Skoda-Octavia-II vse pasovalo bez problemu. Po urcitem karambolu pujdu do OII Scout a rv 05/09, ale nevim zda maska bude pasovat ci ne. Milotec maska je psana 01/05 - 11/08 tak nevim zda je to skutecne tak omezene ci neni. Najde se nekdo kdo to ma v oku ci vyzkouseno? diky moc
Duben 21, 201312 r pasovat to bude, ak je ten scout FL tak budes mat asi vacsiu medzeru medzi maskou a naraznikom pretoze original FL maska ma ten spodny obluk vacsi a je k tomu aj prisposobeny naraznik, ak ma scout predFL naraznik tak to padne pekne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.