Jen Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Zdarec, nalakoval jsem si na OI combi listy(narazniku) do barvy a chci si dat na tu zadni hranu nejakou čirou folii, jakou maji passaty atd. nevite kde se to da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 tiez ma to zaujima... chcem si nalakovat listy ale az ked najdem nieco cim by som ochranil tu zadnu nakladaciu hranu. bez toho by som to hned poskrabal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 v jakekoli firme ktera dela reklamni polepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 25. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 myslis ze udelaji jen takovy kousek? si nechaji zaplatit cely naraznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Ahoj, dovolím si Vám nabídnout svoje služby, ve firmě vyrábíme samolepky a reklamní polepy. Čirá folie s výřezem by nebyla asi problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 25. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Muzes poslat sz jaka je asi cena? a slo by to poslat? jsem z Ostravska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 zdravim posles aj mne nejaku tu sz? ale ja som zo slovenska dufam ze to nebude vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 mohl bych taky jednu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.