Publikováno Červenec 26, 200817 r zdravim, presiel som vsetky thready a prispevky a nikde som nenasiel jasnu odpoved na spotrebu LPG. Popisem vam svoj problem, skuste mi s tym helpnut. Dal som namontovat splynovac LOVTEC -magic2 s nadrzou 35l. Denne jazdim min.120km dop race 60km a 60km z prace domov. Vychadza mi spotreba plynu 8-8,5l na 100km na Ecoplyne od Slovnaftu (na flage mi vychadza viacej). Pripominam ze moje jazdenie je v rozpati 2800-3200otacok. Na palubnom pocitaci mi ukazuje dlhodobu spotrebu 6,2l. realna je vsak insia. Na benzine mi aj realne tolko vychadzala. Co je potrebne urobit, aby sa mi spotreba dostala nizsie. Ktore nastavenia je nutne urobit? tlak plynu mam 1,0, trysky 2mm, software, sice navrhuje 2,3mm, casy vstrekov teraz su nastavene na 5,8ms na LPG a na benzine su 3,6-3,7ms. Krivku mi nastavoval. Stalo sa mi raz, ze mi zasvietila elektronika motora a vo VAGu som vycital chudiobnu zmes na prvej rade valcov. Spotreba sa mi zda vysoka, aj napriek skusenostiam mojich priatelov s rovnakym motorom. Ake mate skusenosti vy? vopred dakujem za odpovede
Červenec 28, 200817 r skus kontaktovat uzivatela Malta. je sice tento tyzden na dovolenke, ale podla toho co spominal, tak sa s montaznym technikom dost potrapili, nez to nastavili, ale teraz mu to chodi kraasne a spominal tu aj nejake pozoruhodne cisla v spotrebe.
Červenec 30, 200817 r Jde o to mít takřka shodné korekce. Pak by měla být spotřeba "optimální". Optimální...tzn. co si vyžádá ECU motoru. Fabie V3 samy o sobě jsou citlivé na řízení směsi, takže se ráda vysvěcuje kontrolka emisního systému(než u jiných aut).
Červenec 31, 200817 r To máš sice pravdu, ale co zjišťji, nikdy se ti nepodaří sladit auto tak aby jsi měl křivku shodnou se zákazníkemm, každý má jiný styl jízdy, v tom je ten problém,stačí když ti do auta skočí jiný řidič nebo kluk a jsi v háji, do tříválce dávám už jen BRC a je pokoj, ten si vše spočítá a nemá s tím problém, poslední namontovaná 1.2 51 kW minulý týden po 3 000 km spotřeba 5,6l. Upraveno Srpen 1, 200817 r od colins
Červenec 31, 200817 r Autor To máš sice pravdu, ale co zjišťji, nikdy se ti nepodaří slait auto tak aby jsi měl křivku shodnou se zákazníkemm, každý má jiný styl jízdy, v tom je ten problém,stačí když ti do auta skočí jiný řidič nebo kluk a jsi v háji, do tříválce dávám už jen BRC a je pokoj, ten si vše spočítá a nemá s tím problém, poslední namontovaná 1.2 51 kW minulý týden po 3 000 km spotřeba 5,6l. Zdravim, po dnesnej dohode s montaznou firmou je mozne konstatovat ze tento system vymontuju a daju AC. pytal som sa 5ludi co jazdia s AC na 1.2 47kw HTp, spotreba 6-7l. Skratka Magic2 ma sklamal, podla mna je to hnoj. 5x ho stelovali a nenastelovali. nic ma uz nepresvedci
Srpen 1, 200817 r To máš sice pravdu, ale co zjišťji, nikdy se ti nepodaří sladit auto tak aby jsi měl křivku shodnou se zákazníkemm, každý má jiný styl jízdy, v tom je ten problém,stačí když ti do auta skočí jiný řidič nebo kluk a jsi v háji, do tříválce dávám už jen BRC a je pokoj, ten si vše spočítá a nemá s tím problém, poslední namontovaná 1.2 51 kW minulý týden po 3 000 km spotřeba 5,6l. No, už sem tady něco takového četl o tomto problému. To abych se naučil BRC , ale to bude asi nějaký ten čas trvat... Jenomže teď teprve začínám dohánět základy. Prej i Omegas je slušný systém. Ale o něco dražší tuším. A ten se chci taky naučit Nj, mohl by mě šéf poslat na nějaké školení
Srpen 3, 200817 r Zdravim .Mám stejný problém jako siemens.Mám fábia combi 1.2 47kw s migic 2.Má spotřeba lpg je oproti tomu co ukazuje pc v průmeru o 2 litry více.To znamená,že pod 8.5 litru lpg se nedostanu.Stalo se mi,že jsem jel z Chorvatska za průměr 10 litrů.Lpg mám namontované rok a také jsem byl štelovat spotřebu,ale bez výsledku.Navíc ve firmě kde mi to montovali nemají ani pořadné vybavení.Je to fa Fojtík z Hlučína!!!!!!!!Když jsem tam byl před rokem poprvé seřizovat spotřebu tak neměli v pořadku kabel co propojuje ŘJ s notbukem.zřejmě špatný kontakt .po roce jsem byl na revizi a kablem už nejde spojit skoro vůbec.To má být fa která se montáží lpg živí?Navic mam problém, že na ovladacim panelu lpg nemam aktivované aktualní stav v nádrži.to znamena že mi tam svítila červená kontrolka.Začalo se mi rozsvícet vše!Blikali mi zelené diodi ,pak zase červená atd.Auto ale jede normálně.Při revizi se na to divali a pa půl hodině propojování notbuku s autem řekli že už to je ok.Neujel jsem ani 100 metrů a svitil jsem znova!vratil jsem se a nakonec mi to přepnuli tak,že mi svíti stale 4 kontrolky jako že mám plnou nádrž ,ale aspon to nepřeblikavá.Na otázku v čem je problém a jestli se na mojí poruchu vztahuje záruka mi bylo řečeno že neví!Co na to dodat?Auto prodavám a kupuji novou Fábii combi 1.2 51 kw.Jak zde již někdo psal tak jsem taky přičichl k lpg a chci ho i do nového auta i přes veškeré moje problémy.Karel lpg mi doporučil BRC že je pro fábie nejlepší.Zvažuji montáž u něho,jen to mám trošku z ruky.Jsem z Havířova a dělí nás 250 km. Tímto bych to zhrnul,že magic 2 už nechci vydět a fa. Fojtík také!Doufám že BRC bude jiná pisenˇ.
Srpen 4, 200817 r Na ujetý km při montáži nekoukej, za ušetřený problémy v budoucnu to nestojí, já si udělal v den montáže výlet v místě, takže to ani nebyl ztracený čas
Srpen 4, 200817 r Nevim sice co je ten magic2 zač a co to stoji:) ale dal sem na radu Karla.lpg a našel sem si ve zlině servis kde montuji brc. Nicméně mezitím změnili značku na stag, který naštěstí taky načítá řj lpg podle řj benzinu a musím říct že maximální spokojenost, když sem byl na prohlídce po cca 1500km tak mi ukazovali ty křivky a byly pěkně souběžné
Srpen 5, 200817 r To načítají všechny, ale záleží jak... já tu popisobval stav, kdy Ti mechanik najel auto a ty jezdíš úplně jinak a pak se to rozjede a svítí kontrolka. BRC si to načítá jinak/tak jak Landi Renzo/, tudíž výsledek je někde jinde, žěžko ti mechoš načetl zatížení např. max. rychlosti, pokud se tam ty při jízdě dostaneš tak se auto začne odlaďovat a nedosáhne požadovaných hodnot, jednoduše, když to není najeté na benzin tak se v tu chvíli plyn trápí a neví jestli obohacovat nebo ochuzovat, BRC si načte i to když poletíš 200 km/h, a je mu jedno, jestli někdo před tím něco takového načítal, prostě si vytváří a vylepšuje svůj vlastní program, v tom je podstatně jiné....
Srpen 6, 200817 r Autor siemens : kto plati to premontovanie ? ty ? alebo...???? oni platia , ja nie.
Srpen 14, 200817 r No tak já jednu dobrou zprávu pro MAGIC2... Neříkám, že je to kvalitní systém (pro Karel.LPG - software Magicu je 99,9% kopie software AKME). Jinak byl u nás borec s Renault Meganem cca rok 2003 "šestihrnek" motor (bez nainstalovaného emulátoru OBD) a check nesvítil. Ale jak říkám....asi výjimka (nebo zpálená dioda na check kontrolce). Upraveno Srpen 14, 200817 r od PauLofWoCC
Srpen 14, 200817 r Nevím proč by se u systému vstřikování měl montovat emulátor??????Emulátory se dávaly na ty první Fabie 1.4 MPi s EOBD,když ještě nebylo vstřikování, aby se nerozsvěcovala elektronika motoru, co je vstřikování není třeba, je to opravdu jenom o seřízení. AKME už tak minimálně 3 roky nemontujem, už je dávno přežité, pouze Lovtec to pořád nabízí jako novinku.....
Srpen 16, 200817 r Nevím proč by se u systému vstřikování měl montovat emulátor??????Emulátory se dáv....... Tak protože, když není systém schopný přesně stříkat, a nebo se (nějak) nezdaří montáž a nebo když to prostě "nejde" seřídit tak se tam (i u vstřikování) hodí emulátor. Já osobně nevím jak je to zapojené ten emulátor, ale už sem ho u vstřikování viděl na 2 autách. Poprvé ve Fabii 1,2 (nevím jestli 40kW nebo 47kW) a byl tam Omegas...montoval to můj předchůdce před cca 3 až 4 rokama. Podruhé v BMW X5 šestiválcu (z itálie dovezeno) byl tam taky Omegas, tlak plynu 1,4Bar a hodnota čísel v benzín/plyn byli něco kolem 240. Tehdá sem ještě nevěděl o tom skoro nic.....ale přišlo mi to jak kdyby to nestíhalo krmit válce. A taky tam byl emulátor-asi se to nějak nepovedlo. Potom když to chce člověk ladit, tak to aby prvně odstranil ten emulátor....jinak to v EOBD čtečce naseká otazníky místo hodnot
Srpen 18, 200817 r Autor Karel, ked dovolis, mam na teba otazku: na fabke 1,2 htp 47kw, kde sa maju montovat vstrekovace? myslim Valtek so systemom ACgas alebo Magic2?. Konkretnejsie, v akej vzdialenosti od zaciatku sania (zaciatok povazujem v tomto pripade miesto, ktore je spojene s hlavou valcov, tam kde su benzinove vstreky). Ake dlhe hadicky musia byt maximalne? pokial su vstreky pri benzinovych? je nejaky limit, ake max. hadicky by mali byt? Aky je rozdiel ked su vstreky skoro hned vedla benzinovych a aky ma vplyv ked su asi 30cm od benzinovych? napr. tak ako je v montaznom manuali od magicu vdaka za odpoved Upraveno Srpen 19, 200817 r od siemens
Srpen 19, 200817 r Jestli můžu říct svůj názor... "Vpustě"(trysky) do sání by měli být "co nejblíže" benzínovým vstřikům. Ale nevím kolik je maximálka aby se to nepřepísklo...ani nevím co by to dělalo, kdyby byli 30cm daleko... A můžu mít já dotaz na Vás, "karel.lpg"? Dělal jste někdy Feliciu 1,3 MPi jako sekvenční (stag300)? A jaký má mít podtlak? Já se z toho auta zblázním Upraveno Srpen 19, 200817 r od PauLofWoCC
Srpen 19, 200817 r Autor Jestli můžu říct svůj názor..."Vpustě"(trysky) do sání by měli být "co nejblíže" benzínovým vstřikům. Ale nevím kolik je maximálka aby se to nepřepísklo...ani nevím co by to dělalo, kdyby byli 30cm daleko... A můžu mít já dotaz na Vás, "karel.lpg"? Dělal jste někdy Feliciu 1,3 MPi jako sekvenční (stag300)? A jaký má mít podtlak? Já se z toho auta zblázním mam 6tis na povodnom systeme bez problemov. spotreba je ta ista ako pred premiestnenim.
Srpen 21, 200817 r Ještě jsem ji nedělal, kluk ji zdědil po tátovi, jezdila s Justem, vyladěná se spotřebou do 7 litrů. možná ji předěláme abych si mohl ověřovat rúzné druhy programů, není nad to, když si praxi odbydeš na svém. Trysky by měly být tak do 5 cm od hrany sání, podtlak zkus hned pod klapku, záleží kolik ti to píše,třeba je to moc, jinak pozor, 1.3 MPI je polosekvenční, takže buď 2ohmové nebo raději 1 ohmové vstřikovače....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.