Přejít na obsah

Nedrzi otacky, chcipe, spatne tahne, co s tim??

kocfelda

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny, procital jsem tady hodne temat, ale nenasel jsem na svuj problem odpoved..takze..mam felicii 1.6, r.v. 1998 a zacaly mi blbnout otacky..nastartuju, otacky jsou asi 800, zacne jakoby chcipat a pak vylitnou na 1300 a tohle porad dokola, obcas i chcipne :wacko: no a ted se k tomu jeste pridalo to, ze kdyz jedu a dam plnej plyn, tak se pri asi 3000ot/min kousne a dal netahne..docela trapas pri predjizdeni :ble co s tim muze byt??? Diky za kazdou radu nebo pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No LPG tam namontovane je, ale nefunguje, jezdim pouze na benzin, na plyn to prepnout nejde. Ty otacky uz jsem vyresil, byla zaspinena klapka, ale problem zustava v tom tahu, proste na plnej knedlik se to jakoby zadusi..

Co třeba palivový a vzduchový filtr a přicpaný výfuk. Tlak benzínu? Na vagu nic?

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Když sem chtel nekoho predjet, tak mi to při zahřátým motoru jakoby chcípalo...zadusilo se to... zkousel sem klapku, pak jakysik cidlo u spojky. Tak sem vyhodil šílený prachy za různý opravy atd, ale nakonec to bylo svíčkama... Koupil sem 4 za 35 kč jen na zkoušku esli to tim neni.. A ono to bylo svíčkama....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...