Publikováno Červenec 27, 200817 r Zdravim vsechny, procital jsem tady hodne temat, ale nenasel jsem na svuj problem odpoved..takze..mam felicii 1.6, r.v. 1998 a zacaly mi blbnout otacky..nastartuju, otacky jsou asi 800, zacne jakoby chcipat a pak vylitnou na 1300 a tohle porad dokola, obcas i chcipne no a ted se k tomu jeste pridalo to, ze kdyz jedu a dam plnej plyn, tak se pri asi 3000ot/min kousne a dal netahne..docela trapas pri predjizdeni co s tim muze byt??? Diky za kazdou radu nebo pomoc.
Srpen 4, 200817 r Autor No LPG tam namontovane je, ale nefunguje, jezdim pouze na benzin, na plyn to prepnout nejde. Ty otacky uz jsem vyresil, byla zaspinena klapka, ale problem zustava v tom tahu, proste na plnej knedlik se to jakoby zadusi..
Srpen 4, 200817 r No LPG tam namontovane je, ale nefunguje, jezdim pouze na benzin, na plyn to prepnout nejde. Ty otacky uz jsem vyresil, byla zaspinena klapka, ale problem zustava v tom tahu, proste na plnej knedlik se to jakoby zadusi.. Co třeba palivový a vzduchový filtr a přicpaný výfuk. Tlak benzínu? Na vagu nic?
Srpen 21, 200817 r okrem od kolegov uvedenych pricin ma napada ze by to este mohla byt lamda sonda... su emisie vporiadku?
Srpen 29, 200817 r Když sem chtel nekoho predjet, tak mi to při zahřátým motoru jakoby chcípalo...zadusilo se to... zkousel sem klapku, pak jakysik cidlo u spojky. Tak sem vyhodil šílený prachy za různý opravy atd, ale nakonec to bylo svíčkama... Koupil sem 4 za 35 kč jen na zkoušku esli to tim neni.. A ono to bylo svíčkama....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.