Vytlacil Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 hosi, pokud mate pristup do etky, muzete se prosim podivat na cislo dilu - madlo dveri u ridice, respektive potrebuji pouze tu vypln, za kterou se chyta...moc predem dekuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 mám ho zrovna na stole 3B1 867 171 E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 vasku diky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Dalo by se sehnat madlo ve dřevě z VW a za kolik, pokud by tam pasovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Pasuje to....Videl sem uz nekolik Supu co meli madla v carbon dekoru z Passaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Takže asi vrakáč co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Už podle toho kodu co jsem sem dával je poznat, že to je z passata....unikátní díly na supa mají v kodu U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Už podle toho kodu co jsem sem dával je poznat, že to je z passata....unikátní díly na supa mají v kodu U Vasso ja som videl na jedno mpassate to madlo take plastove vrubkvoane(bol na nom relief) a ziadne pogumovanie takze sa ani nesupalo ani nic ,nevies ci je to oreginal VW>? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 No to bude ten carbon design číslo nevím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Kdo z Vás zjistil číslo toho Carbon madla? Dělají v tom provedení i lišty ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) Zdar borci, našel jsem, jak dekor vypadá. Podle mě je to ono, respektive jediný dekor, co chce působit karbonově. Akorát to teda tak nějak neni, co bych si představoval Mám foto se záběrem na střed, ale pro představu Editováno: 6. leden 2011, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.