Raceman Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 zdravím přátelé potřeboval bych menší rady či pomoc s odstraněním několika závad 1. při zamykání nehoukne siréna alarmu a ani nebliknou směrovky ale při odemykání ano ... ve vagu je vše nastaveno aby to blikalo i houkalo v obou případech 2. při vypnutí zapalování se vypne rádio, zhasnou i parkovačky ... vypadá to jako by se vypínalo napájení všech spotřebičů kromě přístrojovky a vnitřního osvětlení 3. ani po vložení nových baterií nesvítí kontrolka na obou dálkových ovladačích ... dvoutlačítkový klíče 433 MHz jedná se o O1 combi rv 10/99 1,9 TDi 66 kW 4x4 komfortka 799 AH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) ad 1 - co je v přispůsobení kanál 10 ? bliká SAFE LED po zamčení ? ad 2 - není tam nějaky relé denního svícení ? ad 3 - tyto DO nejsou nijak kvalitní - viděl jsem jich moc co nefungovali - párkrát pomohlo projet horkovzduchem Editováno: 3. Srpen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) dioda bliká a dení svícení tam není ... kanál 10 si nepamatuju ale mrknu na něj co tam bude ty ovladače zřejmě řešit nebudu jelikož dám osvědčenej Magicar zřejmě zítra budu z auta vyndavat původní rádio MS 501 i s měničem CD a HF tak uvidím co na mě vykoukne pod volantem a ještě jsem si vzpoměl že o proti původní oktávce mi na týhle jdou stěrače o dost pomaleji ... cca na 2. stupeň jdou stejně jako na původní na 1. stupeň Editováno: 3. Srpen 2008, autor: Raceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tie stierace sa tu na fore riesily, tak skus pohladat. Bude to zatuhnuty mechanizmus. Niekto ho predaval v bazari za 500Kč novy Ale mozes si tam nechat ten povodny, staci hp rozobrat rozhybat premazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 tak jsem kouknul na ten kanál 10 a je tam něco jako zbytek evropy tak jsem zkusil i německo a británii a bylo to pořád stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 takže elektrika nějak totálně amatérsky zprasená, na vypínači světel nějaký prapodivný relátko, no hrůza děs běs ale tak jsem to pozapojoval jak má být a co se nestalo? AUTO NEJDE NASTARTOVAT řj motoru nekomunikuje ani s vagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 tak řj už komunikuje ale stále to nenaskočí relátka a pojistky všechno OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 jde tam nafta ? - povol holendry na vsttřicích jde tam vzduch ? - otvírá se zháčecí klapka ? nemohl ti přeskožit rozod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 nafty je tam dost klapka taky funguje rozvod nepřeskočil jelikož jsem normálně přijel do garáže tam namontoval plech pod motor místo plastu, vyndal HF která byla zapojená jen mezi iso a rádio a už neodjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 pokud je nafta i vzduch a rozvod je OK musí aspon bafat - je to diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 takže odtaženo do servisu a po připojení startboxu to asi po 10s točení naskočilo ale v naftě jdou bublinky tak to údajně někde přisává vzduch takže motorový potíže vyřešeny teď už jen záhada signalizace zamykání auta a pak taky spínačka a to že po vypnutí zapalování dojde okamžitě k zamknutí řízení a rozpojení S-kontaktu ... k tomu by mělo přeci dojít až po vytažení klíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zkontroloval bych spínačku - její spínací čás - u starších praskaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 spínačku jsem měl rozebranou a elektrická část je v pořádku ale ta mechanická čásj je KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.