Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím přátelé

potřeboval bych menší rady či pomoc s odstraněním několika závad

1. při zamykání nehoukne siréna alarmu a ani nebliknou směrovky ale při odemykání ano ... ve vagu je vše nastaveno aby to blikalo i houkalo v obou případech

2. při vypnutí zapalování se vypne rádio, zhasnou i parkovačky ... vypadá to jako by se vypínalo napájení všech spotřebičů kromě přístrojovky a vnitřního osvětlení

3. ani po vložení nových baterií nesvítí kontrolka na obou dálkových ovladačích ... dvoutlačítkový klíče 433 MHz

jedná se o O1 combi rv 10/99 1,9 TDi 66 kW 4x4

komfortka 799 AH

ad 1 - co je v přispůsobení kanál 10 ?

bliká SAFE LED po zamčení ?

ad 2 - není tam nějaky relé denního svícení ?

ad 3 - tyto DO nejsou nijak kvalitní - viděl jsem jich moc co nefungovali - párkrát pomohlo projet horkovzduchem

Upraveno od Vaša

• Autor

dioda bliká a dení svícení tam není ... kanál 10 si nepamatuju ale mrknu na něj co tam bude

ty ovladače zřejmě řešit nebudu jelikož dám osvědčenej Magicar

zřejmě zítra budu z auta vyndavat původní rádio MS 501 i s měničem CD a HF tak uvidím co na mě vykoukne pod volantem

a ještě jsem si vzpoměl že o proti původní oktávce mi na týhle jdou stěrače o dost pomaleji ... cca na 2. stupeň jdou stejně jako na původní na 1. stupeň

Upraveno od Raceman

tie stierace sa tu na fore riesily, tak skus pohladat.

Bude to zatuhnuty mechanizmus. Niekto ho predaval v bazari za 500Kč novy Ale mozes si tam nechat ten povodny, staci hp rozobrat rozhybat premazat.

• Autor

tak jsem kouknul na ten kanál 10 a je tam něco jako zbytek evropy tak jsem zkusil i německo a británii a bylo to pořád stejný

• Autor

takže elektrika nějak totálně amatérsky zprasená, na vypínači světel nějaký prapodivný relátko, no hrůza děs běs

ale tak jsem to pozapojoval jak má být a co se nestalo? AUTO NEJDE NASTARTOVAT :(:angry::aggressive:

řj motoru nekomunikuje ani s vagem :(

• Autor

tak řj už komunikuje ale stále to nenaskočí :(

relátka a pojistky všechno OK

jde tam nafta ? - povol holendry na vsttřicích

jde tam vzduch ? - otvírá se zháčecí klapka ?

nemohl ti přeskožit rozod ?

• Autor

nafty je tam dost

klapka taky funguje

rozvod nepřeskočil jelikož jsem normálně přijel do garáže tam namontoval plech pod motor místo plastu, vyndal HF která byla zapojená jen mezi iso a rádio a už neodjel

pokud je nafta i vzduch a rozvod je OK musí aspon bafat - je to diesel

• Autor

takže odtaženo do servisu a po připojení startboxu to asi po 10s točení naskočilo ale v naftě jdou bublinky tak to údajně někde přisává vzduch takže motorový potíže vyřešeny

teď už jen záhada signalizace zamykání auta a pak taky spínačka a to že po vypnutí zapalování dojde okamžitě k zamknutí řízení a rozpojení S-kontaktu ... k tomu by mělo přeci dojít až po vytažení klíčku

zkontroloval bych spínačku - její spínací čás - u starších praskaly

• Autor

spínačku jsem měl rozebranou a elektrická část je v pořádku ale ta mechanická čásj je KO

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.