Přejít na obsah

Výměna motorové jednotky

Mira99

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

prosím o radu ohledně výměny ŘJ

po krachu motoru AGR 66kW jsem zaměnil motor za AHF 81kW a ponechal starou ŘJ z 66kW motoru, auto jezdilo celkem normálně samozřejmě s nižším výkonem. Jediný problém byl, že i přes pokusy o přizpůsobení mi pořád nedrží po nastartovaní napětí na ventilu přívodu paliva N109. Provedl jsem vlastní přemostění pomocí tajného vypínače a auto takto normálně provozoval. Nyní jsem si přídil vlastní diagnostiku VAG-COM a pokusil se o spojení s ŘJ motoru a zjistil ,že nemůžu navázat komunikaci, s jednotkou 17 přístroje a ABS se spojím normálně. Rozhodl jsem se tedy , že k novému motoru přiřadím i novou jednotku 81kW, která k němu patřila. Provedl jsem nové přizpůsobení , ale problém s komunikací a napětím na N109 stále přetrvává. Podotýkám , že před přizpůsobením motorové jednotky jsem nemohl nastartovat ani s tím přemostěním napětí na ventil N109 z čehož předpokládám, že přizpůsobemí proběhlo v pořádku jak má. Teď nemohu přijít na to kde vlastně hledat závadu. Díky za odovědi, Mira.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasně to je trošku jinej problém, turbo zatím nechávám stranou,(máš pravdu!!160km/h-max) teď mi fakt jde o ten problém s elektrikou. Těch problémů je tam víc, ale nejdřív bych chtěl vyrešit ten problém nekomunikující jednotky a to proč musím přemostit to napájení ventilu N109. Jinak auto opravdu jezdilo.

Editováno: , autor: Mira99
Odkaz ke komentáři

A to může mít vliv i na to že nemůžu navázat komunikaci s ŘJ motoru? Bez toho přemostění to chytne ,ale asi po 2 sec. chcípne. Jinak díky moc za odpovědi jsi asi jeden z mála co je ochoten se podělit. Mira

Editováno: , autor: Mira99
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...