Dominator_88 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Zdravim tak mam dalsi dotaz v aute v ISO konektoru mi chybi piny pro zadni repro a muj dotaz je jestli se daji ty piny koupit nebo budu muset koupit nejak celej ISO konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ty piny se dají koupit. Já jsem taky sháněl piny, ale kvůli něčemu jinýmu a sehnal jsem je až nakonec v origo. servise. Jeden pin stojí několik korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) Supr diky za odpoved... Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Není zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No tak sem byl dneska ve skodovce... v prodejne byla nejaka zenska a ani nevedela co je ISO konektor natoz co je nejakej pin do ISO konektoru tak v pondeli pojedu do druhy skodovky co je u nas ve meste... snad tam pochodim lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Přesně tento problém jsem měl i já, když jsem to kupoval ve škodovce. Ta ženská taky věděla kulový a tak mi potom donesla v takových boxech všechny piny a konektory co měly a řekla, ať si sám vyberu co potřebuji... PS: možná by bylo lepší sehnat někde z netu obrázek toho pinu, vytisknout a ukázat jim ho... Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Dobej napad diky opet si mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Opět není zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 tak sem neco nasel ale ted nevim kterej to je ISO1 ISO2 ISO3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Mělo by to být ISO1, ale já jsem radši vyfotil ty moje co jsem koupil PS: sorry za kvalitu, je to foceny mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) SUPR tak to uz ti dluzim aspon pivo... tak az budes mit cestu do Pribrami tak napis Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Platí , ale asi to bude trvat delší dobu, protože k tobě na tu stranu nejezdím... PS: ještě si přečti pravidla fora, protože se tam píše, abys necitoval poslední příspěvek a už vůbec ne s fotkama. To jenom proto, abys z toho neměl problémy (píšu z vlastní zkušenosti) . Tak dej Edit a smaž tu citaci a nech tam jenom tvoji odpověď Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 oki diky za upozorneni sem tu na foru jen chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) jeste jeden dotaz jakej ma mit ten reproduktorovej kabel prumer? stacil by 2 x 1,5? mam repro FLI Integrator 5, 60W v RMS Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Já myslím, že to stačit bude, ale musíš na každý repro natáhnout zvlášť dvojlinku, ale to určitě víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 jj to vim... a je lepsi tahnou oba kabely v jednom prahu nebo kazdej zvlast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak toto už nevím přesně, ale myslím si, že v každém prahu zvlášť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 oki diky tak uz snad vim od tebe vsechno co sem potreboval dystak jeste napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Jo jo, kdyžtak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tak uz sem sehnal piny v druhe skodovce tady u nas a bez problemu sem rek pani ze chci piny do iso konektoru a hned vedela... tak se zejtra pustim do prace a budu si hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak by to mělo být, příjdu, řeknu a dostanu to co chci . Až to budeš mít, tak napiš jak to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jj tak by to melo byt... zitra se na to chystam to udelat... tak pak dam vedet jak to dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak je skoro hotovo jeste podlozky pod repro a budu hrat i vzadu... jinak obrazky sou tady Dominator Oktavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No vidíš jak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.