Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim tak mam dalsi dotaz v aute v ISO konektoru mi chybi piny pro zadni repro a muj dotaz je jestli se daji ty piny koupit nebo budu muset koupit nejak celej ISO konektor? :help:

Ty piny se dají koupit. Já jsem taky sháněl piny, ale kvůli něčemu jinýmu a sehnal jsem je až nakonec v origo. servise. Jeden pin stojí několik korun... ;)

• Autor

Supr diky za odpoved... :skoda:

Upraveno od Dominator_88

Není zač... ;)

• Autor

No tak sem byl dneska ve skodovce... v prodejne byla nejaka zenska a ani nevedela co je ISO konektor natoz co je nejakej pin do ISO konektoru :aggressive: tak v pondeli pojedu do druhy skodovky co je u nas ve meste... snad tam pochodim lip... :skoda:

Přesně tento problém jsem měl i já, když jsem to kupoval ve škodovce. Ta ženská taky věděla kulový a tak mi potom donesla v takových boxech všechny piny a konektory co měly a řekla, ať si sám vyberu co potřebuji... ;)

PS: možná by bylo lepší sehnat někde z netu obrázek toho pinu, vytisknout a ukázat jim ho...

Upraveno od Konny

• Autor

Dobej napad :palec2: diky opet si mi pomohl

Opět není zač...

Mělo by to být ISO1, ale já jsem radši vyfotil ty moje co jsem koupil ;)

post-8731-1218287611_thumb.jpgpost-8731-1218287575_thumb.jpg

PS: sorry za kvalitu, je to foceny mobilem

• Autor

SUPR :palec2: tak to uz ti dluzim aspon pivo... tak az budes mit cestu do Pribrami tak napis ;)

Upraveno od Dominator_88

Platí ;) , ale asi to bude trvat delší dobu, protože k tobě na tu stranu nejezdím...

PS: ještě si přečti pravidla fora, protože se tam píše, abys necitoval poslední příspěvek a už vůbec ne s fotkama. To jenom proto, abys z toho neměl problémy (píšu z vlastní zkušenosti) ;) . Tak dej Edit a smaž tu citaci a nech tam jenom tvoji odpověď :)

Upraveno od Konny

• Autor

oki diky za upozorneni sem tu na foru jen chvilku...

;)
  • Autor

jeste jeden dotaz jakej ma mit ten reproduktorovej kabel prumer? stacil by 2 x 1,5? :help: mam repro FLI Integrator 5, 60W v RMS

Upraveno od Dominator_88

Já myslím, že to stačit bude, ale musíš na každý repro natáhnout zvlášť dvojlinku, ale to určitě víš ;)

• Autor

jj to vim... a je lepsi tahnou oba kabely v jednom prahu nebo kazdej zvlast?

Tak toto už nevím přesně, ale myslím si, že v každém prahu zvlášť...

• Autor

oki diky tak uz snad vim od tebe vsechno co sem potreboval :palec2::worthy dystak jeste napisu ;)

Jo jo, kdyžtak napiš ;)

• Autor

tak uz sem sehnal piny v druhe skodovce tady u nas a bez problemu sem rek pani ze chci piny do iso konektoru a hned vedela... tak se zejtra pustim do prace a budu si hrat... :skoda:

Tak by to mělo být, příjdu, řeknu a dostanu to co chci ;) . Až to budeš mít, tak napiš jak to šlo... ;)

• Autor

jj tak by to melo byt... zitra se na to chystam to udelat... tak pak dam vedet jak to dopadlo.. kol117

• Autor

tak je skoro hotovo jeste podlozky pod repro a budu hrat i vzadu... jinak obrazky sou tady Dominator Oktavia

No vidíš jak to jde ;):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.