Publikováno Srpen 7, 200817 r Zdravim tak mam dalsi dotaz v aute v ISO konektoru mi chybi piny pro zadni repro a muj dotaz je jestli se daji ty piny koupit nebo budu muset koupit nejak celej ISO konektor?
Srpen 7, 200817 r Ty piny se dají koupit. Já jsem taky sháněl piny, ale kvůli něčemu jinýmu a sehnal jsem je až nakonec v origo. servise. Jeden pin stojí několik korun...
Srpen 9, 200817 r Autor No tak sem byl dneska ve skodovce... v prodejne byla nejaka zenska a ani nevedela co je ISO konektor natoz co je nejakej pin do ISO konektoru tak v pondeli pojedu do druhy skodovky co je u nas ve meste... snad tam pochodim lip...
Srpen 9, 200817 r Přesně tento problém jsem měl i já, když jsem to kupoval ve škodovce. Ta ženská taky věděla kulový a tak mi potom donesla v takových boxech všechny piny a konektory co měly a řekla, ať si sám vyberu co potřebuji... PS: možná by bylo lepší sehnat někde z netu obrázek toho pinu, vytisknout a ukázat jim ho... Upraveno Srpen 9, 200817 r od Konny
Srpen 9, 200817 r Mělo by to být ISO1, ale já jsem radši vyfotil ty moje co jsem koupil PS: sorry za kvalitu, je to foceny mobilem
Srpen 9, 200817 r Autor SUPR tak to uz ti dluzim aspon pivo... tak az budes mit cestu do Pribrami tak napis Upraveno Srpen 9, 200817 r od Dominator_88
Srpen 9, 200817 r Platí , ale asi to bude trvat delší dobu, protože k tobě na tu stranu nejezdím... PS: ještě si přečti pravidla fora, protože se tam píše, abys necitoval poslední příspěvek a už vůbec ne s fotkama. To jenom proto, abys z toho neměl problémy (píšu z vlastní zkušenosti) . Tak dej Edit a smaž tu citaci a nech tam jenom tvoji odpověď Upraveno Srpen 9, 200817 r od Konny
Srpen 9, 200817 r Autor jeste jeden dotaz jakej ma mit ten reproduktorovej kabel prumer? stacil by 2 x 1,5? mam repro FLI Integrator 5, 60W v RMS Upraveno Srpen 9, 200817 r od Dominator_88
Srpen 9, 200817 r Já myslím, že to stačit bude, ale musíš na každý repro natáhnout zvlášť dvojlinku, ale to určitě víš
Srpen 9, 200817 r Autor oki diky tak uz snad vim od tebe vsechno co sem potreboval dystak jeste napisu
Srpen 11, 200817 r Autor tak uz sem sehnal piny v druhe skodovce tady u nas a bez problemu sem rek pani ze chci piny do iso konektoru a hned vedela... tak se zejtra pustim do prace a budu si hrat...
Srpen 11, 200817 r Tak by to mělo být, příjdu, řeknu a dostanu to co chci . Až to budeš mít, tak napiš jak to šlo...
Srpen 11, 200817 r Autor jj tak by to melo byt... zitra se na to chystam to udelat... tak pak dam vedet jak to dopadlo..
Srpen 12, 200817 r Autor tak je skoro hotovo jeste podlozky pod repro a budu hrat i vzadu... jinak obrazky sou tady Dominator Oktavia
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.