Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim tak mam dalsi dotaz v aute v ISO konektoru mi chybi piny pro zadni repro a muj dotaz je jestli se daji ty piny koupit nebo budu muset koupit nejak celej ISO konektor? :help:

Ty piny se dají koupit. Já jsem taky sháněl piny, ale kvůli něčemu jinýmu a sehnal jsem je až nakonec v origo. servise. Jeden pin stojí několik korun... ;)

• Autor

Supr diky za odpoved... :skoda:

Upraveno od Dominator_88

Není zač... ;)

• Autor

No tak sem byl dneska ve skodovce... v prodejne byla nejaka zenska a ani nevedela co je ISO konektor natoz co je nejakej pin do ISO konektoru :aggressive: tak v pondeli pojedu do druhy skodovky co je u nas ve meste... snad tam pochodim lip... :skoda:

Přesně tento problém jsem měl i já, když jsem to kupoval ve škodovce. Ta ženská taky věděla kulový a tak mi potom donesla v takových boxech všechny piny a konektory co měly a řekla, ať si sám vyberu co potřebuji... ;)

PS: možná by bylo lepší sehnat někde z netu obrázek toho pinu, vytisknout a ukázat jim ho...

Upraveno od Konny

• Autor

Dobej napad :palec2: diky opet si mi pomohl

Opět není zač...

Mělo by to být ISO1, ale já jsem radši vyfotil ty moje co jsem koupil ;)

post-8731-1218287611_thumb.jpgpost-8731-1218287575_thumb.jpg

PS: sorry za kvalitu, je to foceny mobilem

• Autor

SUPR :palec2: tak to uz ti dluzim aspon pivo... tak az budes mit cestu do Pribrami tak napis ;)

Upraveno od Dominator_88

Platí ;) , ale asi to bude trvat delší dobu, protože k tobě na tu stranu nejezdím...

PS: ještě si přečti pravidla fora, protože se tam píše, abys necitoval poslední příspěvek a už vůbec ne s fotkama. To jenom proto, abys z toho neměl problémy (píšu z vlastní zkušenosti) ;) . Tak dej Edit a smaž tu citaci a nech tam jenom tvoji odpověď :)

Upraveno od Konny

• Autor

oki diky za upozorneni sem tu na foru jen chvilku...

;)
  • Autor

jeste jeden dotaz jakej ma mit ten reproduktorovej kabel prumer? stacil by 2 x 1,5? :help: mam repro FLI Integrator 5, 60W v RMS

Upraveno od Dominator_88

Já myslím, že to stačit bude, ale musíš na každý repro natáhnout zvlášť dvojlinku, ale to určitě víš ;)

• Autor

jj to vim... a je lepsi tahnou oba kabely v jednom prahu nebo kazdej zvlast?

Tak toto už nevím přesně, ale myslím si, že v každém prahu zvlášť...

• Autor

oki diky tak uz snad vim od tebe vsechno co sem potreboval :palec2::worthy dystak jeste napisu ;)

Jo jo, kdyžtak napiš ;)

• Autor

tak uz sem sehnal piny v druhe skodovce tady u nas a bez problemu sem rek pani ze chci piny do iso konektoru a hned vedela... tak se zejtra pustim do prace a budu si hrat... :skoda:

Tak by to mělo být, příjdu, řeknu a dostanu to co chci ;) . Až to budeš mít, tak napiš jak to šlo... ;)

• Autor

jj tak by to melo byt... zitra se na to chystam to udelat... tak pak dam vedet jak to dopadlo.. kol117

• Autor

tak je skoro hotovo jeste podlozky pod repro a budu hrat i vzadu... jinak obrazky sou tady Dominator Oktavia

No vidíš jak to jde ;):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.